Opet dezinformacije

Jurčević: Ma kakav otkaz, Bilić vodi Lokomotiv na pripreme!

Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
Jurčević: Ma kakav otkaz, Bilić vodi Lokomotiv na pripreme!
26.12.2012.
u 20:25
- U Moskvi moramo biti 14. siječnja, tada nam počinju pripreme koje ćemo odraditi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Španjolskoj – kaže Jurčević.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska kolonija u moskovskom Lokomotivu ovih se dana odmara u domovini. Slaven Bilić, Nikola Jurčević i Aljoša Asanović proveli su božićne blagdane u krugu obitelji, a napise da im se u Moskvi priprema otkaz te da će ih naslijediti srpski trener Radomir Antić, demantirao je Jurčević:

– Vidio sam i ja na portalima vijesti o našem odlasku. Koliko sam upućen, nema to veze s istinom. Čak imam informaciju da je Antić potpisao za neki klub u Kini. Uglavnom, u Moskvi moramo biti 14. siječnja, tada nam počinju pripreme koje ćemo odraditi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Španjolskoj – kaže Jurčević. 

A bjeloruski nogometaš Aleksandr Hleb izrazio je želju da napusti BATE Borisov i dođe u moskovski Lokomotiv! Upravo je Bilić, otkrio je Hleb ruskim medijima, razlog zbog kojeg želi nastaviti karijeru u ruskoj ligi, nakon što je igrao u Stuttgartu, Arsenalu i Barceloni. Lokomotiv je nakon 19. kola osmi, s 12 bodova manje od vodećeg CSKA. (pj)

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AN
Andreeejjj
19:05 27.12.2012.

Builić je cjenjen i dobar trener a još pošten i bistar. Na žalost kod nas u HRV to se ne cjeni, bljaaaak... Ajmo samo nastavi Slavene sa svojim stožerom. Ponosimo se tobon!

OB
-obrisani-
10:23 27.12.2012.

Potvrda je stigla iz Srvbije kaze VL... Sta ce sad traziti i koliko puta jos otpustiti Bilica nasi novinari.. Cudno da Olga i Antic nisu potvrdili vasu vijest..