DVA PORAZA

Juranović: Moramo se pogledati u ogledalo i zapitati se što smo napravili

Foto: John Sibley/REUTERS
Euro 2024 Qualifier - Group D - Wales v Croatia
Foto: Nick Potts/PIXSELL
Cardiff: Mario Pašalić zabio gol za Hrvatsku
Foto: Nick Potts/PIXSELL
Cardiff: Mario Pašalić zabio gol za Hrvatsku
Foto: Nick Potts/PIXSELL
Cardiff: Mario Pašalić zabio gol za Hrvatsku
Foto: Nick Potts/PIXSELL
Cardiff: Utakmica skupine D kvalifikacija za UEFA Euro 2024, Wales - Hrvatska
Foto: Tim Goode/PIXSELL
Cardiff: Utakmica skupine D kvalifikacija za UEFA Euro 2024, Wales - Hrvatska
16.10.2023.
u 00:24
- Razočaranje, napravili smo sve loše što smo mogli. Moramo se pogledati u ogledalo i zapitati se što smo napravili. Za sljedeće okupljanje moramo biti u što boljem izdanju i nadati se da će protivnici kiksati. Izostanci su samo izlike - rekao je Juranović
Pogledaj originalni članak

Nakon poraza od Turske u Osijeku, Hrvatska je upisala i poraz u Cardiffu. Velšani su slavili s 2:1.

Turska sada vodi na ljestvici skupine sa 16 bodova i osigurala je jedno od prva dva mjesta koja vode na Euro. Hrvatska i Wales imaju po 10 bodova i susret manje od Turske. Wales je u prednosti zbog boljeg omjera u međusobnim susretima pa Hrvatska više ne ovisi samo o sebi u borbi za plasman u Njemačku. Četvrta je Armenija sa sedam bodova, dok je Latvija na dnu s tri boda.

Josip Juranović jedini je od hrvatskih nogometaša komentirao poraz.

- Razočaranje, napravili smo sve loše što smo mogli. Moramo se pogledati u ogledalo i zapitati se što smo napravili. Za sljedeće okupljanje moramo biti u što boljem izdanju i nadati se da će protivnici kiksati. Izostanci su samo izlike - rekao je Juranović i dodao:

- Sad nam nije išlo, bili smo jalovi i moramo se svima ispričati. Možda smo sve olako shvatili, ali moramo dobro razmisliti što smo napravili u ove dvije utakmice.

 
OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ČV
čača vrati se
00:36 16.10.2023.

desi se i onima koji znaju igrati

DU
Deleted user
06:15 16.10.2023.

mracne snage cine sve da hrvatski nogomet jedan od svjetionika hrvtstva prestane svijetliti...milanovic na sutjesci ..plenkovic u dinamu..ulica u hajduku itd itd itd

PV
prcko.vita
09:54 16.10.2023.

Dečki igraju dobro, samo, oni ne igraju zbog ljubavi prema nogometu, nego igraju zbog novca. Probajte im ponuditi plaće od 700 eura mjesečno, da vidimo tko će htjeti igrati.