LP mladih

Juniori Anderlechta u polufinalu Lige prvaka igraju protiv Chelseaja

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Juniori Anderlechta u polufinalu Lige prvaka igraju protiv Chelseaja
15.03.2016.
u 21:45
"Real će igrati protiv PSG-a, a dok će Anderlecht odmjeriti snage protiv Chelsea"
Pogledaj originalni članak

Nakon Real Madrida, PSG-a i Anderlechta plasman na završni turnir juniorske Lige prvaka koji će se održati od 15. do 18. travnja u Nyonu izborili su i nogometaši Chelsea.

U posljednjem susretu četvrtfinala 'Bluesi' su u Surreyju pobijedili Ajax 1-0, a pogodak odluke zabio je Kyle Scott u 45. minuti.

U ranije odigranim susretima Anderlecht je pobijedio Barcelonu 2-0, PSG je porazio Romu 3-1, dok je Real Madrida slavio protiv Benfice 2-0. 

Podsjetimo, protiv Barcelone su trebali igrati juniori Dinama koji je su u susretu osmine finala u Bruxellesu porazili Anderlecht 2-0. Međutim, Uefa je izbacila 'modre' iz Europe jer je protiv Belgijanaca nastupio Matija Fintić koji je u utakmicama skupine skupio tri žuta kartona i nije imao pravo nastupa.

'Final Four juniorske Lige prvaka održat će u u Nyonu, a već sada su poznati parovi polufinala. Real će igrati protiv PSG-a, a dok će Anderlecht odmjeriti snage protiv Chelsea.

Polufinalni susreti su 15. travnja, a finale je 18. travnja.

REZULTATI:

Rezultati četvrtfinala:

Chelsea - Ajax  1-0

Igrano 9. ožujka: 
PSG - Roma  3-1

Igrano 8. ožujka: 

Anderlecht - Barcelona 2-0

Real Madrid - Benfica 2-0


PAROVI POLUFINALA - 

U utorak, 15. travnja:

Real Madrid - PSG

Chelsea - Anderlecht

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mislav22
08:52 16.03.2016.

jos jedan dokaz svog kretenizma trenera i onoga koji je rekao da mali ulazi u igru bespotrebno. Evo vam sada vase takticke nepotrebne izmjene. da se niste na klupi pravili pametni mogli ste igrati finale. Koji majstori,katastrofa.

MT
mladen.turcic
22:18 15.03.2016.

sramota