srušili urugvaj

Junak Kostarike: Vrijeme je za povratak u Arsenal

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
joel campbell
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
joel campbell
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
joel campbell
15.06.2014.
u 16:00
Očekujemo utakmice sa Italijom i Engleskom te ćemo učiniti sve da izborimo osminu finala SP-a - rekao je Campbell.
Pogledaj originalni članak

Kostarika je pobjedom nad Urugvajem (3:1) priredila najveće iznenađenje u dosadašnjem dijelu SP-a, a jedan od junaka bio je 21-godišnji napadač Joel Campbell.

- Bila je to sjajna utakmica, svi smo dali sve od sebe. Sada očekujemo utakmice sa Italijom i Engleskom te ćemo učiniti sve da izborimo osminu finala SP-a - rekao je Campbell koji je prvi puta pozornost skrenuo na sebe kada je postigao pogodak za Olympiakos krajem veljače srušivši u Pireju Manchester United u osmini finala Lige prvaka. Taj susret završio je rezultatom 2:0, ali su Englezi u uzvratu ipak uspjeli nadoknaditi zaostatak te izboriti nastup u četvrtfinalu.

Campbell je inače pod ugovorom s Arsenalom, a proteklu sezonu proveo je na posudbi u Olympiakosu.

- U Grčkoj je bilo odlično, afirmirao sam se, a sada je vrijeme za povratak u Arsenal - najavio je napadač koji s Kostarikom ima visoke ambicije u Brazilu.

>>Kostarika priredila najveće iznenađenje savladavši Urugvaj

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.