JADRANSKA LIGA Jug CO - Budvanska rivijera 8:3

Jug u derbiju 9. kola bolji od Budvanske rivijere

26.11.2008.
u 20:49
Pogledaj originalni članak

Derbi susret 9. kola vaterpolske Jadranske lige između Juga CO i Budvanske rivijere naziv derbija opravdao je samo u prvoj četvrtini. U tom su dijelu utakmice gosti iz Crne Gore i poveli s 2:0, ali onda je uslijedila odlična igra dubrovačkih vaterpolista pogotovo u fazi obrane jer slijedećih 20 minuta Budvanska rivijera nije uspjela postići zgoditak.

Najveće zasluge za to naravno idu na račun vratara Frana Vićana koji je do kraja utakmice prikupio 11 obrana, a možda je i ključna bila ona šest sekundi prije kraja druge četvrtine kada je obranio peterac Slavku Gaku.

Tada Jugaši, iako nisu briljirali u napadu, rade seriju od 6:0 što je bilo dovoljno za novu pobjedu. Konačnih 8:3 pokazuje pravi odnos snaga na bazenu.

-Ova je utakmica bila teška jer je došla nakon Pro Recca i Mladosti. Dosta smo loše krenuli u utakmicu, ali smo kasnije odličnom igrom u obrani došli do pobjede. Napad nas nije previše služio pa moramo taj segment igre popraviti - rekao je nakon utakmice trener Juga CO Elvis Fatović kojeg u subotu očekuje četvrta jaka utakmica u ovom ciklusu.

Derbi slijedećeg kola Jadranske lige igra se u Šibeniku između dva hrvatska euroligaša.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr