Odgovorio Ćiri

Jovanović: Svi korumpirani u sportu s pravom se boje

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Jovanović: Svi korumpirani u sportu s pravom se boje
28.03.2012.
u 18:02
Hrvatski ministar sporta Željko Jovanović u razgovoru za Novu TV reagirao je na izjave Ćire Blaževića koji ga je optužio da laže, da je opasan te da ne poznaje materiju...
Pogledaj originalni članak

U razgovoru za Novu TV Jovanović je ponovio kako u Hrvatskoj napokon postoji politička volja za izbacivanjem kriminala iz sporta.

– U Hrvatskoj postoji vrlo snažna politička volja za iskorjenjivanjem kriminala, korupcije, nereda na stadionima, huliganizma i namještanja rezultata. Svi koji zbog toga imaju problema s pravom se boje – rekao je ministar Jovanović.

Inače, Ćiro je u svojoj izjavi za Večernji list rekao da je Jovanović kao slon u staklarni te da ništa neće napraviti. Napomenuo je i kako je važno da se nešto događa, samo da se "makne idiota Jovanovića".

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:33 29.03.2012.

Svi korumpirani u sportu s pravom se boje, a korumpiranima u politici, ako su na vlasti, nista se nece dogoditi.

Avatar Bekrija
Bekrija
12:35 29.03.2012.

Jovo postaješ naporan ili konkretno nešto napravi (za sad nisi ništa napravio)ili prestani laprdat. Stalno nešto najavljuješ, laješ na sve a lopovi i dalje drmaju sportom, baš si tipičan primjer kako nova vlast funkcionira, konstantan lavež ali kad treba ugrizt onda ništa. Jesu li svi u kuku kokošinjcu kastrirani pa nitko nemože napravit niti jedan konkretan potez npr. strpat neku krupnu ribu u zatvor?!