MORAO NEŠTO REĆI

Jose Mourinho našao krivca za prvi poraz od Arsenea Wengera

Foto: Reuters/PIXSELL
Jose Mourinho našao krivca za prvi poraz od Arsenea Wengera
03.08.2015.
u 15:45
– Cijenimo povratne informacije o igrivosti i nastavit ćemo s poboljšanjem kvalitete travnjaka, no imamo puno povjerenje u to kako ide tijek sazrijevanja – poručio je FA.
Pogledaj originalni članak

Jose Mourinho poznat je kao izrazito loš gubitnik jer nikad krivnju ne pronalazi u svojim odlukama već je traži na "trećoj strani", pa se tako poslije prvog poraza od Arsenala Arsenea Wengera (0:1) požalio da se igri njegove momčadi ispriječio loš travnjak na Wembleyu. No nije išao "do kraja".

– Travnjak je bio katastrofalan, užasno loš i spor. Nije nam pomoglo ni vrijeme, ali uvjeti su bili jednaki i za Arsenal – rekao je Portugalac nakon što se nije domogao prvog trofeja ove sezone.

Uslijedio je i odgovor Saveza.

– Cijenimo povratne informacije o igrivosti i nastavit ćemo s poboljšanjem kvalitete travnjaka, no imamo puno povjerenje u to kako ide tijek sazrijevanja. U ovom je slučaju jednostavno riječ o tome da je travnjak bio manje zreo od onoga što želimo u nogometu. Trebamo uzeti u obzir ljetnu koncertnu sezonu i rani početak nogometnog kalendara – poručio je FA.

>> Wenger konačno pobijedio Mourinha, novo razočaranje za Bilićev West Ham

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
mamunamegalo
16:52 03.08.2015.

On zna jel brza podloga il ne. .Nek ide tenis trenirat. .pa nek bira podloge. .