JOSE MOURINHO:

Ovo su najgori rezultati u mojoj karijeri, ali ne krivim sebe za to

Foto: Reuters/PIXSELL
Ovo su najgori rezultati u mojoj karijeri, ali ne krivim sebe za to
12.09.2015.
u 17:00
'Ja sam pravi čovjek za ovaj posao. Ja sam taj koji je napravio mnogo dobrih stvari za Chelsea. Ja sam pravi čovjek.'
Pogledaj originalni članak

Chelsea nije dobro krenuo u obranu naslova engleskog prvaka. Nakon pet kola imaju tek četiri boda, a kiksali su i protiv Evertona (1:3) na gostovanju te upisali treći poraz u sezoni.

- Ja sam pravi čovjek za ovaj posao. Ja sam taj koji je napravio mnogo dobrih stvari za Chelsea. Ja sam pravi čovjek - poručio je trener Jose Mourinho nakon poraza pa nastavio:

- Ne osjećam pritisak. Ovo su najgori rezultati u mojoj karijeri, ali ne krivim igrače, ne krivim sebe. Naravno, odgovoran sam za momčad i nisam sretan sa situacijom.

Zanimljivo, nije ovaj put nikoga krivio, očito se malo smirio i shvatio ozbiljnost cijele situacije pa želi sa svima sjesti i naći rješenja za loš ulazak u sezonu.

- Neću ništa reći protiv igrača. Sretan sam što ću se ponovno suočiti s njima i  što ću se početi s njima pripreme za sljedeću utakmicu - zaključio je Portugalac.

>> Jose Mourinho je jedan od glavnih razloga zašto sam došao

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Castro
Castro
20:12 12.09.2015.

Dođi i budi trener Hrvatske..... takav ego nam treba Hahaha

TE
teoodd
17:45 12.09.2015.

ko drugom jamu kopa sam zavrsi u njoj.....Doktorica utrcala da pomogne ozlijedjenom igracu a on "VAN" i sad hoce da se igraci zrtvuju za njega...hahaha ..u sobstvenu jamu Hoze....

21
215794
17:24 12.09.2015.

Fujjjjjjj