VJERA SE ISPLATILA

Još samo tri kola i 'ludi' navijač će zahvaljujući Leicesteru biti bogat

Foto: Reuters/PIXSELL
Još samo tri kola i 'ludi' navijač će zahvaljujući Leicesteru biti bogat
26.04.2016.
u 15:59
Jedan hrabri, da ga odmah ne nazovemo i ludi navijač, stavio je tri funte i vjerojatno nije mnogo očekivao.
Pogledaj originalni članak

Leicester City u tri preostala kola mora osvojiti tri boda i naslov je u rukama ''lisica''. Malo tko je uoči sezone uopće vjerovao da Leicester može u gornji dio ljestvice, pa su tako i kladionice na njihovo osvajanje naslova stavile koeficijent 5000/1, što bi ponekog sretnika moglo učiniti bogatašem.

Jedan hrabri, da ga odmah ne nazovemo i ludi navijač, stavio je tri funte i vjerojatno nije mnogo očekivao. No danas je objavom na svom Twitteru pokazao fotografiju kojom dokazuje da će mu u slučaju naslova Leicestera kladionice isplatiti 13,125.98 funti!

Bilo je još ''luđaka'' uoči sezone koji su uplatili na Leicester, no nisu bili do kraja strpljivi i uzeli su ponudu kladionice prije nekoliko kola koja im je davala dio dobitka. Uplašili su se kladioničari kako bi ''lisice'' možda do kraja prvenstva mogle i posustati pa su brže-bolje dohvatili gotovinu iz obližnje kladionice, no Leigh Herbert tako će za samo četiri uložena eura dobiti 17 tisuća eura.

>> Vjerovao je na početku sezone i mogao bi na kraju zaraditi 250 tisuća kuna

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:35 26.04.2016.

objavite cjelovitu informaciju.... Navijač sa dobitkom namjerava postati većinskim vlasnikom ne samo svog omiljenog kluba, nego u njega dovesti Messia i Ronalda, a uz to i otkupit udjele Amera u Man Unitedu i Arapa u Man Cityu i Barceloni te Zuckenbergove i Gatesove udjele u FB i MSu...

ZG
zg223
16:56 26.04.2016.

bas ce se obogatiti...kakve vi gluposti pisete

MA
maddog
18:04 26.04.2016.

biće bogat sa 13.000 funti,a sad novinaru napisi da to bogatstvo ne može potrošiti do kraja života i unuci,i praunuci ce trošiti i pitanje hoće li potrošiti!