Razgovara se o nastavku

Još nije digao ruke: LeBron priznao da bi igrao i ispred praznih tribina

Foto: Reuters/Pixsell
LeBron James
Foto: Reuters/Pixsell
LeBron James
Foto: Reuters/Pixsell
LeBron James
19.05.2020.
u 09:32
- Naravno, ne želimo ugroziti zdravlje naših igrača ili njihovih obitelji. To je pandemija o kojoj nemamo pojama, koju ne možemo kontrolirati. Slušat ćemo ljude koji prate pandemiju, brojeve, podatke. Ali želim se što prije vratiti igranju - kazao je James
Pogledaj originalni članak

Zvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James izjavio je kako nije digao ruke od nastavka NBA sezone i želi da ona krene što prije, pa ako treba i bez gledatelja. 

- Defintivno, nisam digao ruke od sezone. Moji suigrači i ja, cijeli Lakersi, želimo igrati - rekao je 35-godišnji James za Uninterrupted.

Vidimo da se neki sportovi, poput UFC-a i nogometa, vraćaju. Čujemo da će uskoro početi i bejzbol - rekao je igrač Los Angeles Lakersa.

- Naravno, ne želimo ugroziti zdravlje naših igrača ili njihovih obitelji. To je pandemija o kojoj nemamo pojama, koju ne možemo kontrolirati. Slušat ćemo ljude koji prate pandemiju, brojeve, podatke. Ali želim se što prije vratiti igranju - kazao je James čiji su LA Lakersi (49-14) jedna od četiri NBA momčadi koja je osigurala nastup u doigravanju.

NBA sezona prekinuta je 11. ožujka kada je utvrđeno da je Rudy Gobert pozitivan na koronavirus.

Još uvijek nema konkretnih planova za nastavak sezone. Za sada se razgovara o nastavku u jednom ili više gradova u SAD-u, a Orlando i Las Vegas su najizgledniji.

Povjerenik NBA lige Adam Silver nedavno je izrazio nadu da će odluka o nastavku sezone biti poznata do početka lipnja.

Trenutno oko polovica svih košarkaških momčadi, uz dopuštenje američkih lokalnih vlasti, može otvoriti dvorane za trening. Ali igrači treniraju indvidualno.

- Iako nisam bio uzbuđen zbog ideje da igram bez gledatelja, sada to želim. Želim što prije biti na terenu - dodao je James koji je do prekida sezone upisao 25.7 koševa i 10.6 asistencija u prosječno 34.9 minute po utakmici.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.