PREKINULI ZBOG KORONE

Još jedna država vraća nogomet!

Foto: Reuters/Pixsell
Koronavirus i nogomet
Foto: Reuters/Pixsell
Koronavirus i nogomet
Foto: DPA/Pixsell
Nogometno igralište
19.05.2020.
u 20:34
Estonci su ukinuli izvanredne mjere, a početkom srpnja će broj nazočnih na stadionima biti povećan na maksimalno 1000 osoba. Također, prvenstvo je skraćeno s 36 na 32 kola
Pogledaj originalni članak

Estonija je u utorak nastavila s nogometnim prvenstvom, a nakon Njemačke i Farskih otoka to je treća europska zemlja u kojoj se igra nogomet nakon stanke, dok Bjelorusija nije ni prekidala ligu zbog koronavirusa.

Nakon dva mjeseca estonska Premium Liga s deset klubova nastavlja se bez nazočnosti gledatelja, uz samo 100 osoba na stadionu. Inače, dosad je odigrano samo 1. kolo, koje je prekinuto 8. ožujka. 

Estonci su ukinuli izvanredne mjere, a početkom srpnja će broj nazočnih na stadionima biti povećan na maksimalno 1000 osoba. Također, prvenstvo je skraćeno s 36 na 32 kola.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.