PRIZNANJA

Jokić u najboljoj NBA petorci, predvode Antetokounmpo i Harden

Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Jokić
Foto: Reuters/Pixsell
Nikola Jokić
Foto: Reuters/PIXSELL
Giannis Antetokounmpo
Foto: Reuters/PIXSELL
Giannis Antetokounmpo
24.05.2019.
u 00:15
Rekorderi su Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant, Tim Duncan i LeBron James koji su po 15. puta ušli u najbolju petorku sezone.
Pogledaj originalni članak

Prva zvijezda Milwaukee Bucksa Giannis Antetokounmpo i najbolji igrač Houston Rocketsa James Harden predvode najbolju petorku NBA lige.

Najbolju prvu, drugu i treću petorku NBA biraju predstavnici medija i oni su Hardenu i Antetokounmpu dodijelili po 500 bodova.

Osim njih dvojice među pet najboljih su Stephen Curry (Golden State), Paul George (Oklahoma City) i Nikola Jokić (Denver).

Za Hardena i Curryja to je šesti izbor u najbolju petorku, George je biran peti put, Antetokounmpo treći, a Jokić prvi put.

Rekorderi su Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant, Tim Duncan i LeBron James koji su po 15. puta ušli u najbolju petorku sezone.

PRVA PETORKA: James Harden (Houston, 500 bodova), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee, 500), Stephen Curry (Golden State, 482), Paul George (Oklahoma City, 433), Nikola Jokić (Denver, 411)

DRUGA PETORKA: Joel Embiid (Philadelphia, 375), Kevin Durant (Golden State, 358), Damian Lillard (Portland, 306), Kawhi Leonard (Toronto, 242), Kyrie Irving (Boston, 195)

TREĆA PETORKA: Russell Westbrook (Oklahoma City, 178), Blake Griffin (Detroit, 115), LeBron James (LA Lakers, 111), Rudy Gobert (Utah, 89), Kemba Walker (Charlotte, 51).

U galeriji iznad teksta pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SP
shar.pei.73
11:10 24.05.2019.

Nova vest...igra za Srbiju na Svetskom prvenstvu.Mnogo jaki....

Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
10:22 25.05.2019.

tek sta ce da bude decko iz Sombora , pre njega je taj grad davno dao jos jednu veliku klasu od igraca a to je bio Radivij Žuca Korac a bili su tu jos dva NBA igraca iz Sombora a to su Rebraca i Tarlac.