Kritika

Cruyff: Ovaj nizozemski nogomet šteti očima

Foto: Reuters/PIXSELL
Cruyff: Ovaj nizozemski nogomet šteti očima
31.03.2015.
u 22:05
Igru nizozemske reprezentacije nazvao je sramotnom, uputivši oštre kritike nakon dvoboja s Turskom (1:1) u kvalifikacijama za EP.
Pogledaj originalni članak

"Sve treba promijeniti što je prije moguće jer ovakav nogomet šteti očima", napisao je u kolumni za De Telegraaf legenda nizozemskog nogometa Johan Cruyff, koji je kao igrač s Nizozemskom osvojio svjetsko srebro '74. Igru nizozemske reprezentacije nazvao je sramotnom, uputivši oštre kritike nakon dvoboja s Turskom (1:1) u kvalifikacijama za EP.

- Pitam se kad će se konačno čuti zvona za uzbunu - kaže Cruyff.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
Djeca_Arbata
01:35 01.04.2015.

Johan Crujff je legenda svih legendi...mali Messi se pred njime može sakriti i pokriti sa dekom da ga ovaj ne vidi...jednako kao i sa Franzom Beckenbauerom i Paulom Breitnerom...ti tipovi su igrali nogomet i imali su ga u malom prstu jednako kao što su Lennon i McCartney imali glazbu...dakle ako Crujff govori da nešto ne valja onda je to tako...jednako kako je Niko Kovač rekao da igra Hrvatske protiv Norveške je bila loša...a sada ako mlađe generacije ne znaju kako je igrao Paul Breitner...taj je sam vrijedio i za Iniestu i Xhavija i Rakitića zajedno...ovo ozbiljno pišem...

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
00:57 01.04.2015.

Mada mi je Nizozemska druga najdraža reprezentacija i volim njihov nogomet, stvarno mi nije jasno zašto ovaj svakom loncu mora biti poklopac. I neupućena baba vidi da ne igraju bajno, ali ovakve izjave i članci od 3 i pol reda stvarno nema smisla prenositi