Jesse Saarinen:

Stekli smo samopouzdanje i imamo atmosferu koju moramo iskoristiti

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Stekli smo samopouzdanje i imamo atmosferu koju moramo iskoristiti
28.09.2015.
u 11:00
Traktoru je ovo drugi niz gostovanja na Zapadu nakon što su sezonu s polovičnim uspjehom započeli u svojoj Areni.
Pogledaj originalni članak

Medveščak večeras u 19:30 u Ledenoj dvorani Doma sportova na krilima tri nanizane i teško izborene pobjede kao prvu od četiri utakmice novog domaćeg niza dočekuje Traktor iz Čeljabinska. Glavni trener Gordie Dwyer zadovoljan je stavom i napretkom Medvjeda, a o večerašnjem susretu je rekao:

„Vraćamo s uspješnog gostovanja na domaći led, a Traktor nam dolazi nakon velike pobjede u Podolsku. Morat ćemo biti u najboljem izdanju. Drago nam je što smo ponovno doma, najvažnije je da se nakon uspjeha na gostovanjima fokusiramo na idućeg protivnika i budemo spremni. Moramo odigrati u skladu sa svojim sustavom, biti im spremni odgovoriti, ali s druge strane držati se onoga u čemu smo najbolji i što nas čini najefikasnijima i najuspješnijima. U konačnici se svodi na našu pažnju, razinu natjecanja i mjeru u kojoj provedemo plan igre.“

Bit će to njihov četvrti međusobni susret i drugo gostovanje momčadi iz Čeljabinska u Zagrebu. U prvom su uzeli drugi bod nakon raspucavanja kaznenih udaraca, a jedinu pobjedu Medvjedi su upisali u jedinom prošlosezonskom ogledu u Traktor areni.

U zagrebačkoj momčadi Jesse Saarinen drži niz od tri gola iz tri utakmice. Prokomentirao je zadnje gostovanje i najavio očekivanja:

“Bilo je to dobro putovanje i jako važni bodovi za nas. Moramo nastaviti dobro igrati, onako kako smo odigrali zadnju utakmicu u Ledenoj dvorani prije puta. Očekuju nas četiri zahtjevne momčadi. Stekli smo samopouzdanje i imamo jako dobru atmosferu koju moramo iskoristiti i prenijeti na led. Sretni smo što smo opet doma, najljepše je igrati pred domaćom publikom.“

Traktoru je ovo drugi niz gostovanja na Zapadu nakon što su sezonu s polovičnim uspjehom započeli u svojoj Areni. Tri poraza u nizu u gostima, od četiri odigrana susreta, nastavila su se s još dva poraza na domaćem ledu od Sibira i Novokuznjecka da bi se konačno zaredale dvije minimalne pobjede protiv Admirala i Amura. Novi niz na Zapadu Traktor je započeo u Moskvi, kod Dinama gdje je i ostavio tri boda, a u posljednjem susretu u Podolsku je napokon pronašao preciznost u napadu i pak četiri puta pospremio iza leđa Harrija Saterija.

Nikolišin je preuzeo klupu u Čeljabinsku od Karrija Kivija sredinom prošle sezone i preokrenuo dotadašnji tijek sezone koja je bila sve samo ne obećavajuća, odvevši klub na konačno treće mjesto divizije Harlamov i u prvom krugu doigravanja na pobjednika divizije Černišov, Sibir iz Novosibirska. Sibir će pobijediti u seriji u šestom susretu, a pred Traktorom je ostala postsezona u kojoj sastav, izuzev na vratarskoj poziciji, nije doživio veće promjene.

Ulaznice za večerašnju utakmicu je moguće kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, preko internetske prodaje na www.ticketshop.hr te 90 minuta prije početka susreta na blagajni Doma sportova.

>> Medvjedi žele nastaviti niz, u Ledenu dolazi Traktor

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.