STRUČNI KOMENTATOR

Jeličić: Zdravko Mamić daljinskim iz Međugorja i dalje upravlja Dinamom

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Joško Jeličić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Joško Jeličić
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Joško Jeličić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Joško Jeličić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Joško Jeličić
11.03.2019.
u 12:44
– Dinamov je daljinski upravljač još uvijek u Međugorju i pune su baterije, ali mislim da u Hrvatskom nogometnom savezu više nema toliku moć – rekao je Jeličić.
Pogledaj originalni članak

Stručni komentator i bivši igrač Dinama Joško Jeličić prokomentirao je uspjeh modrog kluba i pohvalio trenera Nenada Bjelicu.

– On je iznimno karakteran i kvalitetan čovjek. Imao je sreću da je dobio slobodu da se bavi onime čime se trener treba i baviti. Jasne su strukture i zakonitosti kod stvaranja momčadi, sam je birao igrače, birao nepoznate, ali karakterne igrače i dobio je momčad – rekao je Jeličić, prenose Vijesti.hr.

Dinamo je dobio novu predsjednicu Vlatku Peras koja je povezana s bivšim gazdom i bjeguncem Zdravkom Mamićem.

– Iskreno, teško mi je govoriti o njemu s obzirom na sve uspjehe Dinama i sve ono što nas veseli u posljednjih godinu dana. Tom gospodinu ne treba davati previše pozornosti. Nije slučajnost da je njegovim odlaskom hrvatski nogomet prodisao, kako u smislu reprezentacije, tako i u smislu Dinama. Dinamov je daljinski upravljač još uvijek u Međugorju i pune su baterije, ali mislim da u Hrvatskom nogometnom savezu više nema toliku moć – rekao je Jeličić.

Jesu li se navijači vratili zbog dobrih igara ili zato što nema Mamića?

– Ovo je posljedica svega toga. Dinamo je prijašnjih godina igrao trgovački nogomet, igrači su bili stavljeni u izlog da bi se prodali, a rezultat nije bio toliko važan. Danas je momčad iznad svega, pa pričamo o Olmu, Petkoviću, Oršiću, Dilaveru, to su za nas još ljetos bili nepoznati igrači, a danas se o njima govori jer su se istaknuli kroz momčadski pristup.

>> Pogledajte što je Bruno Petković rekao nakon pobjede nad Benficom


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

ZN
Znam
12:58 11.03.2019.

A šta bi ti upravljao tramvaj ..Maminjo je zakon i dok njega ima imat ce i dinamo i repke .zato pokrijte se usima i muc

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:56 11.03.2019.

Stručni bi se komentator najprije trebao ispričat za svoju pogrešnu procjenu na početku sezone kako je ovo jedan od najslabijeg dinama u zadnjih 20 godina te će u bijelim čarapama dopuzat u studio bude li se dinamo borio za prvaka ! S ostalim se uglavnom slaže velika većina.

Avatar Django
Django
13:25 11.03.2019.

Za Dinamo bar znamo tko drži daljinski. Tko drži Jeličiću možemo samo nagađati. Uglavnom, našao se trovati atmosferu prije važne Dinamove utakmice u Lisabonu. Sad više ne triba mučat jerbo će Ajduk u Jevropu i sa petog mista. A ne?