konačno gotovo

Jelavić i službeno postao igrač Glasgow Rangersa

Jelavić i službeno postao igrač Glasgow Rangersa
16.08.2010.
u 17:52
Sporna je bila želja Rapida da Nikica igra utakmicu protiv Aston Ville, nakon čega ne bi imao pravo igrati za Rangers u Ligi prvaka.
Pogledaj originalni članak

Prelazak Nikice Jelavića u Glasgow Rangers napokon je završen. Hrvatski reprezentativac od jučer je i službeno član škotskog kluba jer su sve formalnosti s bečkim Rapidom obavljene. Baš kao što se pisalo, odšteta je 4,8 milijuna eura. Detalje preseljenja u Glasgow Jelavić će odraditi u sljedećih nekoliko dana. Sporna je, navodno, bila želja bečkog kluba da Jelavić igra utakmicu protiv Aston Ville, no Škotima to nije odgovaralo jer bi u tom slučaju naš napadač izgubio pravo nastupa za Glasgow u Ligi prvaka. Nikica je korak bliže ispunjenju svog sna da jednog dana trese mreže u Premiershipu, jer Glasgow je idealan izlog za velike engleske klubove.

A na Otoku se proteklih dana dosta tinte prolilo na teme o engleskoj reprezentaciji. Adrian Bevington, izvršni direktor engleskog saveza, jasno je dao do znanja da će novi izbornik reprezentacije biti Englez.

– Uživali smo sa Svenom Göranom Erikssonom, baš kao što sada uživamo s Fabijem Capellom. Naš je posao olakšati posao igračima i trenerima, a za njihovu komunikaciju najbolje je da izbornik bude Englez – istaknuo je Bevington.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

EU
EuroAzija
19:40 16.08.2010.

Interesantno da na stranicama Rangersa baš ništa ne piše o ovom transferu, već stoji nekoliko tekstova da se \"nadaju kako će Jelavić potpisati\". Jankoviću, reci sad šta ti je ovo trebalo? Zašto ovako sramotno, bezočno lažeš?