Razgovor za AS

Jarni: Modrić će podići igru Reala, a u Hrvatskoj nije zvijezda

Foto: AFP
Jarni: Modrić će podići igru Reala, a u Hrvatskoj nije zvijezda
09.07.2012.
u 09:28
Teško je prognozirati hoće li se uklopiti, ali mislim da mu odgovara igra Reala i igra u španjolskoj ligi
Pogledaj originalni članak

Madridski As još se jednom osvrnuo na transfer Luke Modrića u Real. Prema njihovu pisanju, Luka je čelnicima Tottenhama rekao kako želi otići samo u Madrid i nigdje drugdje, a ta će mu se želja, čini se, i ostvariti. Stoga je AS porazgovarao s Robertom Jarnijem, bivšim igračem Reala, da iz prve ruke sazna ponešto o vjerojatno novom igraču Reala.

U Madridu su zainteresirani za vašeg sunarodnjaka Modrića, ali o njemu znamo malo...

– Modrićev grad je udaljen 130 kilometara od Splita. Kad je imao 13 ili 14 godina bio je na probi u Hajduku, ali je odbijen jer je bio prenizak. Otišao je u Dinamo, odakle je poslan u Zrinjski i Inter, a odatle se vratio u Dinamo zbog svoje svestranosti. Može igrati dobro na svim pozicijama. Bilić ga je znao iz U-21 reprezentacije i za A sastav debitirao je 1. ožujka 2006. protiv Argentine – rekao je Jarni u uvodu o Modriću.

Kakav je kao osoba?

Odličan, jako skroman i stoji čvrsto na zemlji. Svi znamo kakav je igrač i koliko kvaliteta ima.

Može li se uklopiti u Real?

Teško je to prognozirati, ali mislim da mu odgovara igra Reala i igra u španjolskoj ligi.

Gdje će Modrić igrati?

Nekoliko je opcija. Može igrati umjesto Xabija ili Khedire. Mourinho može igrati 4-2-3-1 s playmakerom. Može igrati i lijevo.

Je li dolazak u Real dobar potez?

Naravno da jest i ja ga podržavam. Real ima kvalitetnu momčad, ali smatram da Luka svojom kvalitetom može podići razinu igre Reala.

Je li Modrić zvijezda u Hrvatskoj?

Ne, nije. Netko tko je zvijezda nije skroman i ne bježi od medija. Modrić je diskretan, u pozadini, zaključio je Jarni koji je još dodao kako se u Hrvatskoj svakodnevno piše o Luki i njegovu prelasku u Madrid.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

CR
cristiandomingez
10:20 09.07.2012.

Treba tom Perezu objasnit da se ovaj već sve dogovorio sa Real Madridom i ako mu nesto nije jasno nek pita Real Madrida. Ili mozda taj Real Madrid i nije neka njuska u klubu.Vjerojatno je sve dogovorio sa čistačicom ali zapelo kod Pereza.

OL
olovka
11:53 09.07.2012.

Real i Modric? Igrace on ,kad ode pola tima reala,100%

NI
nicro
09:36 09.07.2012.

Neće Luka viditi Madrida.