Savjet realovca

Jarni: Luka, shvati da se u Realu neće sve vrtjeti oko tebe!

Foto: 'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
Jarni: Luka, shvati da se u Realu neće sve vrtjeti oko tebe!
26.08.2012.
u 19:38
- Vrlo brzo dobit će prigodu, a kad je dobije, onda je mora iskoristiti jer ih neće imati previše – ističe bivši Realov igrač
Pogledaj originalni članak

Robert Jarni uvjeren je da će Modrić vrlo brzo naći svoje mjesto u prvoj momčadi Reala.

– Nije ga Real kupio bez veze, dao toliki novac za njega. Šteta za njega što nije bio s momčadi na pripremama, trebat će mu vremena da dođe u formu – kaže Jarni. Istaknuo je Jarni važni trenutak koji čeka Modrića.

– Vrlo brzo dobit će prigodu. Kad je dobije, mora je iskoristiti jer ih neće imati previše. Real je takav klub. Evo primjer Sahina. Lani se vratio nakon ozljede, a kako se nije u nekoliko utakmica pokazao, više za njega nije bilo popusta

Modrić će se sada morati priviknuti na novi svijet.

– Nema tu velike razlike, u Realu je kao i u svim velikim klubovima. Cijeni se red, rad, disciplina, sve je vrhunski organizirano. Ma, ne sumnjam u Luku, on će imati prolaz u Realu.

Smatra da je Modriću najvažnije da se prilagodi društvu koje ga čeka.

– Najvažnije je da shvati da nije u istoj poziciji kao u Tottenhamu. Tamo se sve vrtjelo oko njega, neki detalji igre bili su prilagođeni Luki, a u Realu toga nema. U Tottenhamu je Modrić bio jedan jedini, a u Madridu će biti jedan od mnogih. Mora shvatiti da nije sam, da su oko njega najveće zvijezde. Ako na najbolji mogući način bude radio ono što najbolje radi onda neće imati nikakvih problema. Važno je da se ne opterećuje da sada mora igrati iznad svojih moći. Treba se samo uklopiti u momčad, koja je puna zvijezda – zaključio je Jarni.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

RE
rene
20:21 26.08.2012.

dobar savjet Jarnija .. iako ja ne sumnjam u Luku, dečko je skroman i uporan i uspjeti će...

RE
rene
20:24 26.08.2012.

Andrej, kako nisu bili standardni, pogotovo Šuker prvu sezonu... a i drugu pod Capelom je Šuki počimao svaku utakmicu, samo što ga je Fabio mjenjao oko 60 minute... zato je Ronaldo koji je te sezone igrao u Barci bio prvi strijelac lige sa par golova više od Šukija...

AN
Andreeejjj
20:16 26.08.2012.

Bravo JARNI, bio si tamo i doživio sve što čeka Luku. Odličan ti komentar tj intervju, svaka čast. Igrao si i ti na kapaljku u Realu, kao i Šuker, ni jedan ni drugi niste bili standardni igrači Reala ali ste bili oboje jako kvalitetni. Sretno Lukinju!