UAE

Japan i Australija teško izborili četvrtfinale azijskog prvenstva

Foto: Reuters/PIXSELL
Japan i Australija teško izborili četvrtfinale azijskog prvenstva
21.01.2019.
u 18:18
Australci su bili precizniji, zabili su četiri gola (Mark Milligan, Robie Kruse, Apostolos Giannou, Mathew Leckie) ​
Pogledaj originalni članak

Nogometne reprezentacije Japana i Australije izborile su plasman u četvrtfinale azijskog prvenstva koje se održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Japan je u susretu osmine finala pobijedio Saudijsku Arabiju s 1-0, dok je Australija boljim izvođenjem jedanaesteraca porazila Uzbekistan 4-2 nakon što je susret završio bez golova.

Pobjedu Japanu donio je Takehiro Tomiyasu golom u 20. minuti.

Japan je četiri puta bio azijski prvak, a osmi put u devet nastupa je stigao barem do četvrtfinala. U idućoj rundi igrat će protiv Vijetnama.

U drugom susretu nije bilo golova pa je pitanje pobjednika riješeno boljim udarcima s bijele točke. Australci su bili precizniji, zabili su četiri gola (Mark Milligan, Robie Kruse, Apostolos Giannou, Mathew Leckie), dok je Matt Ryan obranio udarce Isloma Tuhtakodajeva i Marata Bikmajeva. Uzbekistanci su zabili dva gola (Otabek Šukurov, Ikromjon Alibajev), a Ignatij Nesterov je zaustavio jedan udarac, Azizu Behicu.

Branitelje naslova u četvrtfinalu očekuje pobjednik susreta UAE - Kirgistan koji se upravo igra.

>> Pogledajte prve dojmove Komnena Andrića nakon dolaska u Tursku na pripreme Dinama

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
krivousti
21:46 21.01.2019.

građanski fudbalski klub komunalac dajnamo hjuston