NBA FINALE

James: Napokon i ja imam prsten!

Foto: AFP/PIXSELL
James: Napokon i ja imam prsten!
22.06.2012.
u 09:50
Miami Heat je pobijedio Oklahomu City i četvrti puta zaredom u petom susretu (121:106), čime se okitio svojim drugim naslovom NBA prvaka.
Pogledaj originalni članak


James je briljirao, postigao triple-double sa 26 koševa, 11 skokova i 13 asistencija, te je slijedom toga imenovan MVP igračem finala. U svom trećem pokušaju, James je napokon i uspio uzeti prsten.

- Ovo mi znači sve, danas je najsretniji dan u mom životu - kazao je James (27), nakon što je primio zlatni trofej.

- Morali smo se odužiti zbog poraza u lanjskom finalu. Imali smo iskustvo, samopouzdanje, a dalje je išlo lako - dodao je trener Heata Erik Spoelstra.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GR
Gradinar
10:17 22.06.2012.

James je već sada jedsan od dva tri najbolja igrača koja su ikada igrali košarku. Trenutno je uvjerljivo najbolji igrač koji hoda zemljom, gledati njega kako igra ( sinoć sam gledao) nevjerojatni je užitak, čista harmonija fantastičnih psiho-fizičkih predispozicija, snage uma, znanja, nevjerojatne tehničke i taktičke sposobnosti kreiranja u svakoj sekundi igre. Čovjek je istinsko čudo sporta kojim se bavi!

FO
fordovac12
14:12 22.06.2012.

Ali je ipak morao ici u Miami da bi osvojio naslov, to je kao da je Jordan isao u Lakerse kod Magica ili u Boston kod Birda da bi osvojio prsten i zato ga ne cijenim!