SIENA

Jajalo: Nemam pojma da se spominje moj odlazak

Foto: Vjeran Žganec Rogulja
Jajalo: Nemam pojma da se spominje moj odlazak
30.01.2010.
u 14:41
Mato Jajalo, 21-godišnji hrvatski nogometaš, upisao je sedamnaest nastupa ove sezone u talijanskoj Seriji A, u dresu posljednjeplasirane Siene.
Pogledaj originalni članak

Sedam puta je mijenjan nakon što je počeo utakmicu, a sedam puta je i ulazio naknadno na travnjak. Iako je struka Siene pozitivno govorila o njegovim kvalitetama, neki talijanski mediji su u posljednje vrijeme spominjali kako bi Jajalo uskoro mogao biti prodan iz ovoga toskanskog kluba.

- Ništa ne znam o tome. Meni, barem, nitko ništa konkrento nije rekao o tome - reći će Jajalo, a potom se okrenuo aktualnoj situaciji u klubu.

- Situacija nije dobra, jer smo na posljednjem mjestu, a opstanak se trenutačno čini dosta daleko. No, najbitnije je da i dalje vjerujemo u uspjeh. Da smo spremni boriti se i da nismo izgubili vjeru u naše mogućnosti. Moraju nam se poklopiti rezultati, jedna pobjeda ili dvije zaredom bi dale ogromno samopouzdanje.

Prvi sljedeći ispit je gostovanje kod Rome u nedjelju, kod momčadi koja je u velikom naletu i koja je došla sve do trećeg mjesta na ljestvici.

- Svaka utakmica započinje s 0-0, pa tako i ova u Rimu. Dakle, šansa za nas postoji - zaključio je Jajalo.

Siena na posljednjem mjestu ima samo 13 bodova, a pretposljednja Atalanta im bježi četiri boda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.