NEVJEROJATNE SCENE

Izveli su najčudniji penal u povijesti, svi ostali u čudu. Ali tek onda je uslijedio šok!

Foto: Printscreen
Izveli su najčudniji penal u povijesti, svi ostali u čudu. Ali tek onda je uslijedio šok!
25.04.2019.
u 14:56
Omer Atzili u 38. minuti namjestio je loptu na bijelu točku, no u ključnom se trenutku okliznuo. Nekako je udario loptu koja se idealno odbila do Ofira Davidzade koji je iz voleja zakucao loptu u mrežu.
Pogledaj originalni članak

Gledatelji na subotnjoj utakmici izraelske lige između Yehuda i Makabi Tel Aviva (0:2) vidjeli su jedan od najčudnijih jedanasteraca u povijesti.

Naime, Omer Atzili u 38. minuti namjestio je loptu na bijelu točku, no u ključnom se trenutku okliznuo. Nekako je udario loptu koja se idealno odbila do Ofira Davidzade koji je iz voleja zakucao loptu u mrežu.

No, onda je uslijedio šok - gol je poništen. Naime, dugom pregledom VAR-a ustanovljeno je da je Atzili prilikom izvođenja dva puta dirao loptu pa gol nije priznat.

>> Pogledajte taj jedanaesterac

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar majkuvam
majkuvam
17:35 25.04.2019.

A gdje se to vidi da je dvaput dirao loptu?

Avatar spuzvabob
spuzvabob
23:18 25.04.2019.

Totalna nepravda!