Vječiti derbi sa Španjolcima

Izbornik furije Valero Rivera: Ivano Balić je sada savršen igrač!

Foto: 'OLIVER KRATO'
Izbornik furije Valero Rivera: Ivano Balić je sada savršen igrač!
22.01.2012.
u 09:33
- Ovo je glavna, najveća utakmica, i za nas i za Hrvate. Pobjednik je, rekao bih, 80 posto u polufinalu. Hrvatska je super! Vori, Balić, Duvnjak, Lacković... Ne znam otkud bih počeo - kaže Romero
Pogledaj originalni članak

Neki bi rekli da su nam Španjolci stare mušterije, u kvalifikacijama za Srbiju pobijedili smo ih i u gostima, ali znala je i furija nas bolno prizemljiti. To je vječni derbi, velik gotovo kao onaj s Francuzima. U taboru Španjolaca na svakom koraku osjeti se respekt prema Hrvatima...

- Večeras je glavna, najveća utakmica, i za nas i za Hrvate. Pobjednik je, rekao bih, 80 posto u polufinalu, a poraženi će ovisiti o rezultatima drugih – kaže opasni vanjski pucač Iker Romero koji godinama vodi bitke s kaubojima.

– Hrvatska je super! Vori, Balić, Duvnjak, Lacković... Ne znam otkud bih počeo. A Balić je jednostavno – Balić. Očekujem ga opet u velikoj formi, napaljenog na nas i veliku utakmicu, kao i uvijek.

Na njega se nadovezao izbornik Valero Rivera, stari znanac Hrvata iz godina kad je s moćnom Barcom 'rušio' Ledenu dvoranu.

- Balić? Gledao sam vaše utakmice i moram reći: u ovom trenutku on je savršen igrač. Bez krivog koraka. Golužina momčad vrvi vrhunskim majstorima, hrvatska obrana je moćna, bilo da je riječ o 6-0 ili 3-2-1, a kontra je ubitačna.

Bombona iz usta kao u Kraševoj trgovini, no Rivera je stalni lisac. Prije tri godine u Hrvatskoj je ispao u prvom krugu, preklani u Austriji u drugom, a lani u Švedskoj osvojio je broncu. Furija je opasnija nego ikad.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DP
doktor PRIMARIJUS
14:08 22.01.2012.

dobit cemo španjplce danas i ove godine smo prvaci europe sad ce dečki tek proradit danas