Karate

Izborni turnir za SP: Čelan opet nadvisila Martinović

Foto: Martina Popovčić/PIXSELL
Izborni turnir za SP: Čelan opet nadvisila Martinović
28.09.2014.
u 17:22
Temeljem prijašnjih rezultata na velikim natjecanjima izravan plasman imaju Jelena Kovačević (55 kg, No Kachi Rijeka)), Ana Lenard (61 kg, Samobor) i Ivona Tubić (68 kg, Opatija)
Pogledaj originalni članak

U dugo isčekivanoj borbi izbornog turnira za SP u karateu, Ana Marija Čelan iz Studenta pobijedila je Mašu Martinović iz Hercegovine sa 1:0. Bila je to čista pobjeda često osporavane trofejne karatašice što je priznala i sama suparnica:

- Izgleda da danas nisam bila dovoljno dobra da bih pobijedila. Nisam radila kako treba raditi protiv Ane Marije, rekla je Martinović.

Zanimljivo je da je Ana Mariju na tom natjecanju vodio njen otac Stjepan Čelan, inače predsjednik Hrvatskog karate saveza i glavni tajnik Europskog karate saveza, koji tvrdi da nikad nije bio u sukobu interesa niti je svoj utjecaj koristio za sportsku korist vlastite kćeri. Je li to uistinu tako, najbolje će procijeniti ljudi koji stvaraju i rade u hrvatskom karateu.

Na subotnjem izbornom natjecanju održanom u Zagrebu, vize za Bremen izborili su još Boran Berak (60 kg, TAD Rijeka),  Danil Domdjoni (67 kg, Ippon Zagreb), Logarušić (75 kg, Hercegovina), Ante Mrvičić (84 kg, Hrvatski Dragovoljac), Vinko Ursić-Glavanović (preko 84 kg, Sokol Split) te Ljiljana Pendić (50 kg, Viktorija Rijeka).

Temeljem prijašnjih rezultata na velikim natjecanjima izravan plasman imaju Jelena Kovačević (55 kg, No Kachi Rijeka)), Ana Lenard (61 kg, Samobor) i Ivona Tubić (68 kg, Opatija).

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.