U problemima

Izašlo na vidjelo: Rooneyja opet morali privoditi pijanog

Foto: Reuters/PIXSELL
Wayne Rooney
Foto: Reuters/PIXSELL
Wayne Rooney
Foto: Reuters/PIXSELL
Wayne Rooney
Foto: Reuters/PIXSELL
2016 Christmas Sport Package File photo dated 10-10-2016 of England's Wayne Rooney Mike Egerton Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Wayne Rooney
06.01.2019.
u 18:57
Rooneyja je privelo osiguranje zračne luke
Pogledaj originalni članak

Wayne Rooney, legendarni nogometaš Manchester Uniteda i aktualni član DC Uniteda, uhićen je 16. prosinca u okrugu Loudoun zbog pijanstva i psovanja u javnosti. Engleza je privelo osiguranje u zračnoj luci Washington, ali se 4. siječnja pokajao i izvukao sa simboličnom kaznom od 25 dolara, donose u nedjelju američki mediji.

Rooney se u problemima sa zakonom našao i godinu dana ranije zbog vožnje u pijanom stanju nadomak Wilmslowa, ali su Englezi prilikom izricanja presude bili daleko nemilosrdniji i oduzeli mu vozačku na dvije godine. Uz to je ostao i bez 300 tisuća funti koliko mu je Everton trebao isplatiti za dva tjedna igranja.

Nogometaš je te noći zatečen s trostrukom količinom alkohola u sebi u odnosu na dopuštenu razinu, ali je očito nastavio viriti u čašicu i kada treba i ne treba.

Koga je točno pijan vrijeđao 16. prosinca, Amerikanci nisu naveli, ali očito se opustio tijekom leta po povratku iz Rijada u kojemu je boravio dan ranije.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.