Ivo Pinto:

Kako je lijepo kad publika vrišti zbog svake lopte, e to je pravi Dinamo

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kako je lijepo kad publika vrišti zbog svake lopte, e to je pravi Dinamo
18.05.2015.
u 12:50
'Lako je igrati kad je ovako, to treba svakom sportašu. Nadam se da će i dalje biti ovako.'
Pogledaj originalni članak

Osim Ćorića, Pjace i Henriqueza, plavi su imali sjajne bekove, Pivarić i Pinto stalno su radili višak, probijali.

– Imao sam deja vu, bio sam siguran da ćemo Hajduku zabiti i peti gol kao u kupu. Sada smo igrali i bolje nego tada, posebno u drugom dijelu, s više srca, strasti, snage i 'ubili' smo ih. Ne mislim da su oni bili loši, nego smo mi imali fantastičan dan – kazao je Ivo Pinto presretan zbog brojnih navijača.

– Fantastično, e to je pravi Dinamo. Kako je lijepo kad imaš ljude uz sebe, kad vrište zbog svake lopte. Lako je igrati kad je ovako, to treba svakom sportašu. Nadam se da će i dalje biti ovako, pogotovu kad počne nova sezona.

>> Dron nad derbijem u Maksimiru, 'pilotu' do pet godina zatvora!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

IS
istina00
14:48 18.05.2015.

u subotu se vidjelo da dinamo ima publiku, da ima navijače i ako huligani ostanu van tribina, a mediji prestanu blatiti dinamo i napisima u novinama opstruirati povratak navijača, gledatelja će na dinamovim utakmicama biti sve više i više. naravno da i cijene karata trebaju biti pristupačne jer ljudi teško žive, a dolazak na stadion nije samo cijena ulaznice već i prijevoz + nešto pojesti i popiti na tribinama. no, pohvala PR Dinama na odlično odrađenom marketingu za ovu subotu, samo tako nastavite :-))

LI
Lik123
13:59 18.05.2015.

Dajte prestanite s tim. Pa prije tekme nam je novinarčina Delač tumačio kak Dinamo baš nikoga ne zanima. Nego, di je taj novinarski mega as, je li konačno ostvaren taj dugo očekivani transfer u New York Times?

Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:26 18.05.2015.

Opet se skidaju naši komentari , svaka čast , kod nas su medije nedodirljive . Sramota .