Lokosi drugi

Ivković se naklonio Chagi, Kramarić dostigao Sammira

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Ivković se naklonio Chagi, Kramarić dostigao Sammira
23.11.2012.
u 20:17
- Prvo poluvrijeme smo igrali presporo, bez ideje. U nastavku je to izgledalo puno bolje
Pogledaj originalni članak

Nogometaši zagrebačke Lokomotive prvi put su u povijesti HNL-a pobijedili Slaven Belupo (3:1) i s nova tri boda "prespavat" će na drugom mjestu, odmah iza Dinama. Iskoristili su lokosi priliku jer su Koprivničanci došli bez osmorice standardnih igrača. Ali, do bodova su došli tek u drugom poluvremenu. U prvih 45 minuta nismo gledali dopadljivu utakmicu, bez obzira što su igrali četvrti i peti.

 - Domaćin je pokazao više i zasluženo je pobijedio. Opet, izgubili smo zbog pogrešaka. Nisam skroz nezadovoljan jer smo igrali s nekoliko mladih igrača. S ovim fondom igrača nismo mogli napasti Lokomotivu pa sam se odlučio više braniti. I to je funkcioniralo do drugog poluvremena - rekao je Roy Ferenčina, trener Slavena.

Jedan od većih krivaca što su gosti ostali bez bodova je vratar Rodić koji je kriv za prva dva pogotka. Prvog je dobio u svoj bliži kut, a drugi sa gotovo 40 metara. Kada su lokosi poveli više nisu dopuštali brzo izjednačenje. Sjajno je odigrao Chago koji je prvi put počeo utakmicu nakon stanke od godinu i pol dana. Pri izlasku iz igre duboko mu se naklonio trener Ivković. Točku na i stavio je Andrej Kramarić. Sam je izborio jedanaesterac i sam je bio izvođač. Bio je siguran za svoj 11. pogodak u prvenstvu, s kojim se izjednačio na vrhu liste strijelaca sa Sammirom. 

 - Prvo poluvrijeme smo igrali presporo, bez ideje. U nastavku je to izgledalo puno bolje. Izgledali smo kao prava momčad. Puno je bilo kretanja, dubinskih lopti - istaknuo je Ivković.

Gledatelja je opet bilo malo.

 - To je problem. Zaslužili smo da nas gleda veći broj gledatelja. Jer, na našim utakmicama ima ideje, ima vica - zaključio je Ivković.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FL
fliegenderstern
22:11 23.11.2012.

Tko će gledat nogometaše koji se plaćaju od novca poreznih obveznika? Kad budete plaćeni po zaslugama (prodaja ulaznica,dresova,marketing,europa itd.) onda nas možete zvat na tribine. U suprotnom nas samo ostavite na miru jer nam se povraća da dobivate novac od države, dok mladi sa fakultetima ćame sa roditlejima u kući ili ako imaju sreću pobjegnu van.