Derbi kola

Ivković: Riječki ‘kibici’ i ja dobacujemo si za vrijeme utakmice, nije nam dosadno

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Ivković: Riječki ‘kibici’ i ja dobacujemo si za vrijeme utakmice, nije nam dosadno
15.03.2014.
u 10:30
– I kad sam igrao za Lokomotivu, uvijek smo Rijeci bili „crna mačka“ – kaže napadač Rijeke Andrej Kramarić
Pogledaj originalni članak

Rijeka se plasirala u polufinale Kupa načinom koji baš nikoga nije impresionirao. U utakmici protiv Osijeka na vidjelo su izašle slabosti u protoku lopte i organizaciji, nezadovoljni trener Matjaž Kek najavio je ozbiljne razgovore prije utakmice protiv Lokomotive.

– Nismo još razgovarali. Ali, koliko poznajem igrače, oni su već shvatili poruku i veseli me da su objektivni kad ocjenjuju svoju i igru protivnika – kaže Kek.

Ova selekcija igrača Rijeke kao da je obavljena zbog utakmica protiv jačih momčadi. Momčad bolje reagira u utakmicama protiv najkvalitetnijih hrvatskih momčadi, među koje spada Lokomotiva.

– I kad sam igrao za Lokomotivu, uvijek smo Rijeci bili „crna mačka“ – kaže napadač Rijeke Andrej Kramarić.

Pobjedom protiv lokosa Riječani mogu učvrstiti treću poziciju na ljestvici koja donosi plasman u Europu, što bi u nastavku sezone rasteretilo igrače. A možda će rasterećeni ponovo početi igrati nogomet kakav su igrali jesenas...

Tri uzastopna poraza (Hajduk, Dinamo, Zadar) teret su s kojim nogometaši Lokomotive dolaze na Kantridu. “Čišćenje glave” trener Tomislav Ivković tijekom tjedna organizirao je igračima u – maksimirskoj šumi.

– Dva smo dana “zujali kao pčelice” i onda smo otišli u šumu, na svjež zrak, razgovarali o svemu i razbistrili glave. Stoga sam uvjeren da ćemo na Kantridi iznova biti pravi – kaže Ivković.

Iako nema naznaka da mu je fotelja uzdrmana, logičnim se postavlja pitanje bi li Ivković preživio i četvrti uzastopan poraz.

– Nisam dobio žuti karton od uprave, ali moj je kofer uvijek spreman... Volim doći na Kantridu, volim taj vrući ambijent. Već imam dobre poznanike u nekim domaćim “kibicima”, pozdravimo se prije utakmice, a onda tijekom dvoboja oni meni nešto dobacuju, ja im uzvratim, nije nam dosadno!

>> Lokomotiva doživjela treći poraz zaredom, Zadar slavio na Maksimiru
>> Rijeka se nakon jedanaesteraca provukla u polufinale

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.