Hrvatski izbornik

Ivica Tucak: Neću se libiti tražiti savjet od Ratka Rudića

Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Tucak
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ivica Tucak Vaterpolo
2016 Rio Olympics - Water Polo - Semifinal - Men's Semifinal Montenegro v Croatia - Olympic Aquatics Stadium - Rio de Janeiro, Brazil - 18/08/2016. Head Coach Ivica Tucak (CRO) of Croatia during the game. REUTERS/Sergio Moraes FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ivica Tucak
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ivica Tucak Vaterpolo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ivica Tucak Vaterpolo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ivica Tucak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ivica Tucak
10.02.2017.
u 09:22
- Ratko i ja već smo surađivali, bio sam mu pomoćnik i drago mi je da ćemo i dalje surađivati
Pogledaj originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pred novim je izazovima. Najprije je ovaj vikend očekuje nastup na Volvo kupu u Budimpešti, a potom u utorak i odlučujuća utakmica Svjetske lige u Grčkoj. Izbornik Ivica Tucak za te dvije akcije računa na 19 igrača, s time da je Bušlji i Jokoviću dopustio da preskoče Budimpeštu i sačekaju ih u Ateni. Na zamolbu da komentira ulazak Ratka Rudića u Stručni savjet kazao je:

– To je veliki plus za hrvatski vaterpolo. Ratko i ja već smo surađivali, bio sam mu pomoćnik i drago mi je da ćemo i dalje surađivati. Neću se libiti tražiti njegov savjet – naglasio je Tucak na presici koja je iskorištena i za potpisivanje sponzorskog ugovora s tvrtkom Carvel, distributerom Diadore, Ipaneme i drugih brendova za Balkan. Ugovor su potpisali Perica Bukić i Danijela Vasić, direktorica Carvela.

>>'Vratio sam se kako bismo Srbe svrgnuli s trona'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.