Četvrtfinale EP-a

Ivica Tucak: Danima razmišljam o Mađarima

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Ivica Tucak: Danima razmišljam o Mađarima
16.01.2016.
u 23:25
- Znamo sve o Mađarima, ali i oni o nama. Drago mi je da je Pavićev lakat bolje, izdržao je cijelu utakmicu i mislim da ćemo maksimalno spremni dočekati utakmicu s Mađarskom, kaže Tucak.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska je očekivano u četvrtfinalu Europskoga vaterpolskog prvenstva u Beogradu. Za ulazak u društvo osam najboljih reprezentacija izabranici Ivice Tucka trebali su u osmini finala tek pobijediti ne previše jaku Nizozemsku. Učinili su to rezultatom 16:9. Razlika od plus sedam sasvim dovoljna, no primili smo previše pogodaka.

- Da, tri-četiri potpuno nepotrebno - složio se izbornik Tucak, dodavši:

- Igrali smo dobru obranu, onako kako treba i kako želimo do omjera 11:4, a potom smo malo više griješili. Uz tri nepotrebna isključenja Lončara. No, u cjelini dobro obavljen posao, nisu ni Srbi i Crnogorci briljirali. Ovo su utakmice u kojima je najvažnija pobjeda, tko će proći dalje.

Sandro Sukno i Maro Joković kao da su se natjecali tko će dati više pogodaka. Na kraju su postigli po pet, svaki od njih realiziravši i po jedan peterac.

- Važno je da smo pobijedili bez posljedica. Sad idemo dalje, suparnik će biti težak, ali nema lakih - napomenuo je Sukno.

Suparnika u četvrtfinalu doznat ćemo tek sutra navečer, no kako će nam njega dati dvoboj između Mađarske i nejake Gruzije, jasno je da su nam sjeverni susjedi na putu do polufinala i borbe za medalje.

- Znamo sve o Mađarima, ali i oni o nama. Ne možemo reći da već nekoliko dana ne razmišljamo o Mađarima. No, želio bih da oni više razmišljaju o nama. Drago mi je da je Pavićev lakat bolje, izdržao je cijelu utakmicu i mislim da ćemo maksimalno spremni dočekati utakmicu s Mađarskom. Da, sraz naših braniča i njihovih sidraša bit će jedan od ključnih momenata te utakmice - zaključio je Tucak.

>>Hrvatska pregazila Nizozemsku i izborila četvrtfinale, blistali Sukno i Joković

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SA
santos008
01:36 17.01.2016.

Kad se branite, branite se u polukrugu od 5 metara ,a kad napadate protivnik [Srbija] vas otjera 10 metara od gola,a sa te daljine nemate pucace.

MA
maliMalecki
00:35 17.01.2016.

A moj Ivice...cccc

GR
gregory
09:39 18.01.2016.

Ne razumije, jel ovi srbi žive na hrvatskim portalima ili koji vrag?