PROBLEMI

Ivica Olić proveo noć u bolnici zbog teških bolova!

Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
Ivica Olić proveo noć u bolnici zbog teških bolova!
30.05.2015.
u 13:42
Hrvatski reprezentativac i napadač HSV-a imao je alergijsku reakciju na lijek protiv bolova u leđima
Pogledaj originalni članak

Napadač HSV-a i hrvatske reprezentacije Ivica Olić, završio je sinoć u bolnici nakon alergijske reakcije na lijek, javio je Hrvatski nogometni savez.

Imao ozbiljnu alergijsku reakciju na anestetik koji je dobio za bolove u leđima, zbog čega je hitno prevezen u bolnicu gdje su liječnici uspješno smirili reakciju. Olić je ostao kroz noć u bolnici na promatranju te je danas pušten kući.

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač, razgovarao je s Olom koji mu je potvrdio da će doći na okupljanje reprezentacije predviđeno za 3. lipnja.

Olićev HSV se, inače, bori za ostanak u Bundesligi. U prvoj utakmici doigravanja HSV je pogotkom Ive Iličevića došao do 1:1 protiv Karlsruhera, a uvratni susret na rasporedu je u ponedjeljak i Ola će igrati.

>> Olić u bolovima, a HSV-u stiže Karlsruhe

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RI
rikavac
15:22 30.05.2015.

bitno je da ce on doc na okupljanje i bit u prvi 11,bitno je da ce zaigrat sa 36 godina sa bolovima u ledjima,bitno je da je dao 2 gola u 2015 godini,bitno je da uzima mjesto u prvi 11 Kramaricu ili malom Pjaci koji je u izvanrednoj formi. Idi Olicu u mirovinu vise.