Bild

Ivica Olić bio je najlošiji na terenu

Foto: 'MICHAEL DALDER'
Ivica Olić bio je najlošiji na terenu
16.09.2010.
u 17:39
Hrvatski napadač Ivica Olić igrom nije oduševio, piše njemački Bild. Oduševio nije ni Bayernova trenera Louisa van Gaala, pa ga je u 67. minuti povukao iz igre.
Pogledaj originalni članak

Bavarci su svladali Romu sa 2:0 na svojoj Allianz Areni, ali tek u samoj završnici, pogocima Müllera u 79. i Klosea u 83. minuti. Olić je dobio ocjenu 5, najslabiju u njemačkom sastavu, a Pranjić, koji je u igru ušao u 82. minuti, ostao je neocijenjen.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TE
tepčin
18:12 16.09.2010.

Gledal ga je Mamić, a Olić je moral fulirat, da ga njemački trener proda Dinamu, ha-ha-ha!

AU
aurora08
19:02 16.09.2010.

pa niko kod bajerna do 79 minute nije nista valjao, osim golmana buta, kaj bi bilo da je ostalo 0:0, olic je bio isto takav kako i drugi odnosno najvise je pretrcao kak je rekao reporter koji je prenasao utakmicu.

DU
Deleted user
10:05 17.09.2010.

BILD Zeitung nije mjerilo. Oni ionako gotovo uvijek Olica jednostavno ignoriraju. Samo jednom kada je Olic dao dva gola cini mi se Lyonu, onda je Bild donio naslov: \"Gooolic\".