Zagrebaši u Poreču čekaju ždrijeb Lige prvaka

Ivica Obrvan: Ne drhtimo od Kielca, Leona ili Metalurga

Foto: 'Luka Stanzl/PIXSELL'
Ivica Obrvan: Ne drhtimo od Kielca, Leona ili Metalurga
28.02.2012.
u 08:57
Rukometaši CO Zagreba danas taman kada završe jutarnji trening u Poreču doznat će ime suparnika u osmini finala Lige prvaka
Pogledaj originalni članak

Za razliku od posljednje dvije godine, zagrebaši su u poziciji da će za ulazak u četvrtfinale dobiti nešto slabijeg suparnika nego što su bili Barcelona (2010.) i Löwen (2011).

– Napokon se pruža prilika da izborimo četvrtfinale, u kojima nismo bili od 2009. godine kada je u dvije utakmice bio boji Kiel. Dobra stvar je što ćemo uzvratnu utakmicu igrati u zagrebačkoj Areni – rekao je Ivica Obrvan, trener zagrebaša.

Koga bi trener CO Zagreba najradije vidio o ožujku?

– Zvučat će možda prehrabro, ali uvjeren sam da se sa svakom momčadi koja je ušla među 16 možemo ravnopravno nadmetati. I to ne govorim samo zbog pobjede nad Barcelonom u gostima – rekao je Obrvan.

Zanimljivo je da u svakoj momčadi koja će biti mogući suparnik zagrebaša igra barem po jedan naš igrač. Tako je u Metalurgu uz trenera Linu Červara mladi Damir Batinović, u Kielcu su Denis Buntić i Željko Musa, a u Ademaru Venio Losert.

– Eto, kada bih već mogao birati onda bih svakako izbjegao Ademar. Imamo dosta nezgodnih iskustva s njima, a dvorana u Leonu poznata je kao bučna i tamo se lako ne dobivaju utakmice – rekao je Ivica Obrvan.

Igrači CO Zagreba najradije bi za suparnika izabrali skopski Metalurg.

– Igrali smo s njima u SEHA ligi i nismo izgubili u Skopju. Oni su odlična momčad, ali meni su najbolja opcija od ponuđenog. Nikako ne bih volio u goste Buntiću i Musi – rekao je Marin Šego, vratar CO Zagreba, a Marko Kopljar kaže:

– Bitno je da svi budemo zdravi za osminu finala. Ivano Balić bi trebao biti spreman, a s njim smo daleko jači – rekao je ljevoruki Požežanin, otkriće ove sezone na EP-u i u Ligi prvaka.

Zlatko Horvat ima svoje motive. Sa 69 pogodaka trenutačno sa Slovakom Františekom Šulcem dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca Lige prvaka. No, Šulcov Pick Szeged ispao je iz daljnjeg natjecanja pa je prva prijetnja ostao Danac Hansen koji ima 68 pogodaka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.