NOVI IZAZOV

Ivica Kostelić se okušao u jedriličarskoj utrci, evo kako mu ide u ovom trenutku

Foto: Instagram
Ivica Kostelić se okušao u jedriličarskoj utrci, evo kako mu ide u ovom trenutku
15.11.2021.
u 19:04
Ivica jedri u najbrojnijoj klasi 40 s jedrilicama do 12 metara dužine, u kojoj je startalo 45 brodova, a u ukupno četiri klase iz Le Havrea je krenulo 79 brodova.
Pogledaj originalni članak

Najbolji hrvatski skijaš u povijesti Ivica Kostelić zajedno s francuskim partnerom Callisteom Antoineom na jedrilici Croatia Full of Life nalazi se usred Atlantika, na 15. mjestu jedriličarske utrke dvojaca Transat Jacques Vabre.

Kostelića i Antoinea dijeli još oko 3000 nautičkih milja do cilja u karipskom otoku Martiniqe, a prošlo je osam dana otkad su napustili luku Le Havrea u Normandiji.

Ivica jedri u najbrojnijoj klasi 40 s jedrilicama do 12 metara dužine, u kojoj je startalo 45 brodova, a u ukupno četiri klase iz Le Havrea je krenulo 79 brodova. Svaka klasa imaju svoju rutu, a za one brže brodove ruta je i duža kako bi sve klase došle na Martinique u slično vrijeme.

 

 

 

Kostelić je jedno vrijeme bio čak peti u poretku klase, a sada zaostaje 160 milja za vodećim Redmanom na ruti između Kanara i Azora, dok u ukupnom poretku vodi 32-metarski trimaran Edmond de Rothschild.

Utrku se od 1993. godine tradicionalno jedri od Francuske do Južne Amerike, rutama trgovaca kavom, i sponzorira ju istoimeni francuski prerađivač kave.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.