ODLAZI U Wetzlar?

Ivano Balić završit će u Bundesligi koju je godinama izbjegavao

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivano Balić završit će u Bundesligi koju je godinama izbjegavao
08.08.2013.
u 22:57
Ivano je u najboljim godinama izbjegavao odlazak u jednu od najzahtjevnijih i najgrubljih svjetskih liga. No, eto, čini se da će debitirati u Njemačkoj sa 34 godine.
Pogledaj originalni članak

Ivano Balić odbio je bjeloruski Meškov i skopski Vardar i, prema pisanju portala Planet-handball.com, karijeru će nastaviti u njemačkoj ligi, u Wetzlaru, lani sedmoj momčadi njemačke lige.

Ivano je u najboljim godinama izbjegavao odlazak u jednu od najzahtjevnijih i najgrubljih svjetskih liga. No, eto, čini se da će debitirati u Njemačkoj sa 34 godine. Kako Wetzlar ne igra u Europi, Ivanu će biti nešto lakše igrati jednom tjedno nego svaki treći dan.

Trener je Kai Wandschneider, koji se ne može pohvaliti igračkom karijerom, ali je kao trener bio uspješan u Dormagenu i lani u Wetzlaru. Pomoćni trener je iz Tuzle, Jasmin Čamdžić, nekadašnji igrač Zaječara i Jagodine.

>> Bjelorusi nude 200.000 eura, Ivano Balić traži sto tisuća više

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.