Neće ga, pa neće...

Ivano Balić izgubio četvrto finale liga kupa, sjajni Duvnjak

Foto: bmatleticodemadrid.es
Ivano Balić izgubio četvrto finale liga kupa, sjajni Duvnjak
22.12.2012.
u 23:06
Triput nije uspio s Portlandom, a sad je izgubio i s Atleticom od Barcelone (24:32) ne postigavši, baš kao ni Jakov Gojun, niti jedan pogodak.
Pogledaj originalni članak

Ivano Balić izgubio je svoj četvrti španjolski finale liga kupa. Triput nije uspio s Portlandom, a večeras (subota) izgubio je s Atleticom od Barcelone (24:32) ne postigavši, baš kao ni Jakov Gojun, niti jedan pogodak.

U 18. kolu njemačke lige Hamburg je golom Petersena u posljednjoj sekundi pobijedio Wetzlar (30:29). Duvnjak je igrao sjajno za HSV postigavši sedam pogodaka dok je Igor Vori dodao tri. Lübbecke je kod kuće izgubio od Lemga (23:25), a Drago Vuković postigao je pet pogodaka za domaću momčad.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LO
lonili
09:49 23.12.2012.

Gledao sam sinoć tu utakmicu, i mogu vam reći da se Balić nikada neće promjeni, i tamo se prepucava sa Dušebajevom, a ni igra mu nije kao nekada, zato mislim da više nema mjesta u repki, samo mu je to trebalo reći na neki drugi naćin, što neznaći da podupirem Golužu kao izbornika...