Smjena na klupi

Ivandija dobio otkaz, Slavko Goluža novi trener PPD Zagreba!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Slavko Goluža
Foto: Vjeran Žganec Rogulj/Pixsell
Lino Červar i Slavko Goluža
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Slavko Goluža
Foto: Duško Marušić /Pixsell
Slavko Goluža
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Slavko Goluža
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Slavko Goluža, Hrvatska rukometna reprezentacija
03.04.2017.
u 13:13
Uprava rukometnog kluba PPD Zagreba donijela je odluku da će hrvatske prvake s klupe voditi gospodin Slavko Goluža.
Pogledaj originalni članak

Nakon ispadanja od Veszprema u osmini finala Lige prvaka, PPD Zagreb donio je odluku o smjeni trenera. iako se govorilo da to toga neće doći jer je klub ispao od realno jače momčadi, Silvio Ivandija danas je postao bivši.

Već se zna i da će ga naslijediti Slavko Goluža.

"U ponedjeljak 03. travnja došlo je do sporazumnog raskida suradnje između rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb i trenera prve ekipe Silvija Ivandije.

Uprava rukometnog kluba PPD Zagreba donijela je odluku da će hrvatske prvake s klupe voditi gospodin Slavko Goluža. Suradnja između trenera Goluže i PPD Zagreba dogovorena je do kraja tekuće sezone", piše na stranicama kluba.

Goluža će tako popuniti rupu u svom rasporedu do kraja sezone, a nakon toga preuzima klupu Tatrana iz Prešova s kojim je prije nekoliko dana dogovorio suradnju od sljedeće sezone.

>>Slavko Goluža novi trener Tatrana iz Prešova

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.