BELGIJSKI KUP

Ivan Santini golom u posljednjoj minuti donio titulu Standardu!

Foto: VL
Ivan Santini golom u posljednjoj minuti donio titulu Standardu!
20.03.2016.
u 19:17
Standard je poveo u 17. minuti pogotkom Dompea, a za Brugges je izjednačio Refaelov u 27. minutu, da bi u 89. minuti bivši igrač Zadra donio Standardu pobjedu.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Standarda iz Liegea pobjednici su belgijskog kupa nakon što su u finalu svladali Club Brugges s 2-1, a pobjednički zgoditak minutu prije kraja polučio  je hrvatski nogometaš Ivan Santini.

Standard je poveo u 17. minuti pogotkom Dompea, a za Brugges je izjednačio Refaelov u 27. minutu, da bi u 89. minuti bivši igrač Zadra donio Standardu pobjedu. To je sedmi osvojeni kup momčadi iz Liegea, koja će u kvalifikacije Europske lige sljedeće sezone.

>> Ivan Santini zabio gol za Standard u pobjedi 3:0 protiv Charleroija

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
21:03 20.03.2016.

Santini je zbilja odličan igrač, prava je šteta što nije nečiji igrač jer bi sigurno bio u kadru za reprezentaciju,svaka čast Ivane.

JU
juma
21:30 20.03.2016.

Pridružujem se čestitkama. Gol glavom je tipičan za njega i ako je centaršut dobar zapavo očekivan. Užitak za nogometne sladokusce je pogledati kako lijepo je započeo akciju i na kraju asistirao za prvi gol Standarda. To bi trebali bi staviti na portal. Znao sam za njegove kvalitete, ali nisam znao kako posjeduje i nogometnu vještinu koja se može mjeriti s onom naših standardnih reprezentativaca.