Pukla je petarda

Štimčev Zadar ponizio Lokomotivu u Zagrebu, hat-trick Krstanovića!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Lokomotiva - Zadar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Lokomotiva - Zadar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Lokomotiva - Zadar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Lokomotiva - Zadar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Lokomotiva - Zadar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Lokomotiva - Zadar
03.04.2015.
u 19:48
Junak utakmice bio je Ivan Krstanović koji je postigao tri pogotka, a uspio je i prvi put u karijeri promašiti jedanaesterac
Pogledaj originalni članak

U 27. kolu HNL-a Zadar je priredio veliko iznenađenje u Zagrebu. Momčad Igora Štimca koja se bori za ostanak u ligi deklasirala je Lokomotivu u Kranjčevićevoj, završilo je 5:1.

Junak utakmice bio je Ivan Krstanović koji je postigao tri pogotka, a uspio je i prvi put u karijeri promašiti jedanaesterac.

Za goste je krenulo dobro već od početka, u 18. minuti Gabrić je iz blizine poentirao nakon asistencije Krstanovića. No, pred kraj prvog dijela Lokomotiva se vraća preko Kolara koji je zaobišao vratara i izjednačio. U 58. minuti Zadar se vratio u vodstvo i to neobičnim pogotkom. Čirjak je ubacio u sredinu, a Bartolec je loptu poslao u svoju mrežu. Nakon toga uslijedio je "show" Ivana Krstanovića i niz jedanaesteraca.

Prvi je realizirao u 65. minuti, da bi u 70. prvi puta u karijeri bio neuspješan, Simon Sluga mu je obranio. No, lopta je otišla u korner i Krstanović je odmah ispravio pogrešku otprije i glavom zabio za 4:1. Novi kazneni udarac imao je pet minuta poslije i opet je bio precizan.

Do kraja je Zadar mogao i uvjerljivije slaviti, pogodio je gredu, išao u kontru 4 na 1, ali mreže su ostale netaknute. Lokomotiva je treća na ljestvici, a Zadar je skočio na osmu poziciju.

>>Istra preokretom na krilima Radonjića slavila protiv Zagreba

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

GL
GLADIATOR
20:08 03.04.2015.

Ovo vjeroatno nije namješteno, ipak je Igor u pitanju...

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
09:36 04.04.2015.

E neka su i namlatili ko vlove u kupusu. Hvala bogu pa se Lokomotiva zainatila da izgubi ovu tekmu. Lijepo su to demonstrirali.

DH
dalibor.hren
12:10 04.04.2015.

Koga će sad oprati prepametni Ivković?