PO ESPN-U

Ivan Klasnić u momčadi kola: ''Ismijao je obranu Stokea''

Foto: Reuters
Ivan Klasnić u momčadi kola: ''Ismijao je obranu Stokea''
07.11.2011.
u 15:25
Naš napadač u osam nastupa zabio je pet golova i dva puta asistirao za Bolton.
Pogledaj originalni članak

Ivan Klasnić nije u izboru Slavena Bilića za akcije protiv Turske, no zato nije promaknuo ESPN-u kada je sastavljao momčad 11. kola engleskog prvenstva.

Naš napadač po njihovu izboru s dva pogotka u pobjedi (5:0) protiv Stoke Cityja zaslužio je mjesto u najboljih 11 od prošlog vikenda.

''Klasnić ne samo da je bio dvostruki strijelac nego je ismijao cijelu obranu Stokea brzim slobodnim udarcem kojim je asistirao Kevinu Davisu za lak pogodak u praznu mrežu'', piše u tekstu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

JO
jolly
16:11 07.11.2011.

Kad bi Klasnić najavio da se želi prodati, odmah bi ušao u prvih 11. Naravno, uz lijepu proviziju.

Avatar babas
babas
16:39 07.11.2011.

Klasnić nema menađera,a zna se da Biliću repku sastavljaju menađeri. Tako čak i jedan Kalinić koji je protjeran iz Premiershipa kao neperspektivan,ima prednost nad Klasnićem.

DE
deni88
19:32 07.11.2011.

ovo izostavljanje klasnica je uz pokrivaca na lijevom beku protiv engleza biliceva najveca pogreska tijekom cijelog vođenja reprezentacije