NE VRAĆA SE U HNL

Ivan Jurić završava karijeru na kraju ove sezone

Foto: Anto Magzan
Ivan Jurić završava karijeru na kraju ove sezone
02.04.2010.
u 16:31
- Mučio bi se da igram još jednu sezonu tako da je najbolje završiti karijeru - smatra veznjak Genoe Ivan Jurić.
Pogledaj originalni članak

Ivan Jurić, igrač Genoe i hrvatski reprezentativac, na kraju sezone završit će karijeru. Jurić je u 16 godina dugoj karijeri igrao za Hajduk, Sevillu, Šibenik, Albacete, Crotone i Genou.

– Najvjerojatnije ću reći dosta. Imam 35 godina, ali fizički se osjećam dobro, no igranje još jednu sezonu bilo bi mučenje. Javier Zanetti ima 36 godina, ali izgleda kao mladić, a ja sam ove sezone često bio ozlijeđen i najbolje bi bilo da stanem, iako imam trenera koji me cijeni – rekao je Jurić.

Ivan je otklonio mogućnost da karijeru završi u HNL-u, točnije u Hajduku.

– Nema smisla vraćati se u mojim godinama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
17:22 02.04.2010.

Ja sam bio siguran da če Ivan Jurić još odigrati World Cup što u praksi znači sedjeti na sofi kraj TV u drugome redu a kasnije kada pogleda najbolje kako igraju če se oprostiti..

LU
luena
20:16 02.04.2010.

ST....nisi kako treba,boze za mi zlov...pa vi ste svi u banani sa pameti.