Europske igre

Ivan Huklek ostao bez bronce

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Ivan Huklek ostao bez bronce
30.06.2019.
u 18:40
Zlato je osvojio Ukrajinac Žan Beleniuk
Pogledaj originalni članak

Posljednjeg dana Europskih igara u Minsku hrvač Ivan Huklek u kategoriji do 87 kilograma nije uspio osvojiti brončanu medalju. U borbi za treće mjesto izgubio je od Mađara Viktora Lorinza sa 1-7.

Huklek je do polufinala stigao pobjedama protiv Rumunja Vlada Marieje sa 9-0 i Rusa Bekhana Ozdojeva sa 9-8, da bi u polufinalu izgubio od Azerbajdžanca Islama Abasova sa 0-5.

Zlato je osvojio Ukrajinac Žan Beleniuk, srebro je pripalo Islamu Abasovu, a brončane medalje Mađaru Viktoru Lorinzu i Poljaku Arkadiuszu Kulynyczu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.