kvalifikacije washington

Ivan Dodig spasio četiri meč-lopte

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivan Dodig spasio četiri meč-lopte
02.08.2015.
u 08:52
Na istom turniru Matija Pecotić poražen je od Australca Smitha sa 2:6, 4:6.
Pogledaj originalni članak

Ivan Dodig jedini je od hrvatskih tenisača bio uspješan u kvalifikacijama za ATP turnire koji se igraju sljedeći tjedan. On je u Washingtonu dobio već izgubljeni meč protiv Britanca Liama Broadyja.

Britanac je u trećem setu imao vodstvo od 5:4 i 40:0. Dodig je spasio sve tri i još jednu na suparnikovu prednost te napravio break za 5:5. U "pripetavanju" je dobio treći set i slavio pobjedu sa 6:3, 3:6, 7:6 (5).

Na istom turniru Matija Pecotić poražen je od Australca Smitha sa 2:6, 4:6.

U  kvalifikacijama Kitzbühela nije daleko dogurao ni Viktor Galović. Poražen je od Argentinca Berlocqa sa 2:6, 4:6 a Stefan Merunka od Španjolca Munara sa 2:6, 0:6. 

>>Rekao sam Moyi: nemam ni novca ni igrača. A on je uzvratio: imaš mene! Došao je i – pobijedio

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.