UDARAC I POL

Ivan Dodig napravio potez o kojem će se još jako dugo pričati

Foto: 'RAY STUBBLEBINE'
'Ivan Dodig of Croatia celebrates after defeating Fernando Verdasco of Spain at the U.S. Open tennis championships in New York, August 26, 2013. REUTERS/Ray Stubblebine (UNITED STATES - Tags: SPORT T
28.08.2014.
u 10:36
Iako je ispao s US Opena jer je predao meč Felicianu Lopezu, naš tenisač ostat će itekako upamćen ovogodišnjim nastupom
Pogledaj originalni članak

Ivan Dodig predao je meč protiv Feliciana Lopeza u petom setu prvog kola US Opena zbog ozljede, ali unatoč tome napravio je potez koji se tretira kao najbolji u ovom dijelu turnira, a ne bi bilo čudno ni da bude najbolji kad sve završi.

U drugom setu servirao je kod 4:5 i vratio tešku lopticu udarcem kroz noge na način da je pogodio savršeni lob protiv kojeg Lopez nije imao nikakve šanse. Potom je poveo sa 30:0 i osvojio gem. Nažalost, sljedeći servis je izgubio i meč se odužio, a noge to nisu izdržale.

>> Baghdatis predao meč Čiliću, a Dodig Lopezu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PE
pejic
11:49 28.08.2014.

Koje price nama trbaju pobjednici a ne izgubio pa najbolji vama svjet izgleda nije poznat.

ZO
zoricab7
22:35 01.09.2014.

Tacno Pejicu, vama treba neko kao sto je nas Novak, Jelena, Ana, Zimonjic....