BOGATA POVIJEST

Italija i Engleska igraju dvoboj koji nikad nije beznačajan, pa i kad je 'prijateljski'

Foto: 'STRINGER/BRAZIL'
Italija i Engleska igraju dvoboj koji nikad nije beznačajan, pa i kad je 'prijateljski'
31.03.2015.
u 16:06
Posljednju utakmicu Italija i Engleska igrale su 14. lipnja prošle godine. U Manausu, u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu, Italija je pobijedila 2:1.
Pogledaj originalni članak

Uoči večerašnjeg sraza Italije i Engleske, prisjetite se nekih legendarnih okršaja ta dva velikana. Posljednju utakmicu Italija i Engleska igrale su 14. lipnja prošle godine. U Manausu, u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu, Italija je pobijedila 2:1.

Marchisio je doveo Italiju u vodstvo, Sturridge je izjednačio za Englesku, a potom je Mario Balotelli zabio za pobjedu Italije.

Igrali su i u četvrtfinalu Europskog prvenstva 2012. Nakon 0:0 u 120 minuta, azzurri su slavili nakon izvođenja jedanaesteraca, atraktivan pogodak s bijele točke zabio je Andrea Pirlo.

>> Prisjetite se svih okršaja na Goal.com

>> U fenomenalnoj utakmici Italija je pobijedila Englesku 2:1

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.