Teško bez dokaza

Istražitelji nisu objavili popis sumnjivih tenisača

Istražitelji nisu objavili popis sumnjivih tenisača
24.10.2011.
u 21:09
Prošli tjedan švedski su se mediji raspisali o namještanju teniskih mečeva i objavili popis od 41 igrača za koje se sumnja da su tome sudjelovali
Pogledaj originalni članak

Popis je navodno kreirao TIU, ured za teniski integritet kojeg su osnovali ATP, WTA i ITF, u kojem rade istražitelji Scotland Yarda. Popis su složile kladionice koje su nadležnim tijelima javljale sumnjive uplate na teniske mečeve.

- To nisu ozbiljne optužbe. Naša jedinica ne bi nikada objavila takve informacije dokle god disciplinska komisija ne potvrdi da postoje dokazi i obrazloženja optužbi. Popis od 41 imena je sastavljena bez našeg znanja. Neodgovorno je ovako blatiti tenisače u javnosti bez dokaza - kazao je Harrison.

Na tom su se popisu između ostalih našli i dvojica hrvatskih tenisača Marin Čilić i Ivo Karlović. Obojica su demantirali bilo kakvu povezanost s namještanjem mečeva.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.