MARIN BRBIĆ:

Ispričavam se Rijeci, neke je stvari teško kontrolirati

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ispričavam se Rijeci, neke je stvari teško kontrolirati
06.10.2014.
u 15:00
Na tribinama je 160 slomljenih sjedala. Pripadnici Armade slomili su 25, a ostatak navijači Hajduka smješteni na zapadnoj tribini.
Pogledaj originalni članak

Na Poljudu su odahnuli, utakmica s Rijekom privela se kraju i to je ono što ih najviše veseli. Kad se uzmu u obzir okolnosti, može se smatrati najvažnijim da se utakmica odigrala do kraja.

Sigurno je tome kumovala i činjenica što je sudac Fran Jović bio „tolerantan“, nije igrače poslao u svlačionicu nakon dva prekida u prvih sedam minuta, mudro je čekao da se strasti smire i uspješno priveo susret kraju. Svjestan težine susreta, delegat Zlatko Stanković iz Zagreba Riječanima je govorio: „Izdržite, samo da se utakmica završi“.

I završila je, neodlučeno na terenu, a na tribinama 160 slomljenih sjedala. Pripadnici Armade slomili su 25, a ostatak navijači Hajduka smješteni na zapadnoj tribini.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Kek: Nikad nisam bio ovako ispljuvan, ne znam kuda vodi ova mržnja

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

DU
Deleted user
15:21 06.10.2014.

I nema tu nekolicina huligana,većina su takvi,da ih je manjina ova većina bi ih onda obuzdala,izbacila iz Torcide.Jadan je Hajduk s takvim kretenima.Kao nesto se ponose i to...s čime???Nece bit prvaci jos 100god.

OR
<orlando>
15:17 06.10.2014.

Sad kad je gotovo , isprika, pa onda opet sve ispočetka. Jedino kazna može naučiti pameti divljake i primitivce, a i sudija da sudi kako se to radi u civiliziranom svijetu, a i ovo "izdržite", nema veze što je ratno stanje, utakmica se mora odigrati.

TH
than
20:29 06.10.2014.

Nisu to navijaci, vec su to huligani. I ne znam do kada ce se ovako nesto tolerirati kod nas. Aj' neka ode na stadion u Engleskoj i neka to napravi. Samo ce jednom i nikada vise. Da se razumijemo ima i tamo takvih.