NHL LIGA

Islandersi, Predatorsi, Bluesi i Tampa Bay u prednosti

Foto: Reuters/Pixsell
Islandersi, Predatorsi, Bluesi i Tampa Bay u prednosti
18.04.2016.
u 10:46
Detroit je pobijedio Tampu Bay 2-0 smanjivši na 1-2. Oba gola Red Wingsi su zabili u drugoj trećini, a strijelci su bili Andreas Athanasiou i Henrik Zetterberg. Četvrta utakmica je u Detroitu 19. travnja.
Pogledaj originalni članak

Na programu NHL lige bile su četiri utakmice - New York Islandersi su nakon produžetka pobijedili Florida Pantherse 4-3 i u seriji na četiri pobjede poveli 2-1, Nashvile je na gostovanju pobijedio Anageim 3-2 i vodi 2-0, St Louis je slavio u Chicagu protiv Blachawksa 3-2 i vodi 2-1, dok je Detroit bio bolji od Tampe 2-0 smanjivši na 1-2.

U najzanimljivijem susretu večeri New York Islandersi su nakon produžetka pobijedili Florida Pantherse 4-3 i u seriji na četiri pobjede poveli 2-1. Bila je to neobična utakmica u kojoj je pet od šest golova iz regularnog dijela utakmice palo u drugoj trećini. Florida je vodila 2-0 i 3-1, no domaćin je uspio okrenuti rezultat, a pobjednički pogodak postigao je Thomas Hickey u 13. minuti produžetka.

Golove za Islanderse zabili su i Ryan Pulock, Shane Prince i Frans Nielsen, dok su strijelci za goste bili Reilly Smith, Aleksander Barkov i Nick Bjugstad. 

"Naši navijači su bili sjajni, naježio sam se od buke koju su stvarali. Bila je ovo sjajna utakmica," kazao je strijelac pobjedničkog gola Hickey. Četvrta utakmica je za tri dana ponovo u Barclays Centru.

Dramatično je bilo i u Anaheimu gdje su Nashville Predatorsi pobijedili domaće Duckse 3-2 i nakon druge gostujuće pobjede vode 2-0. Anaheim je poveo golom Andrewa Cogliana (14:20), no gosti su okrenuli rezultat golovima Mattiasa Ekholma (19:04), Craiga Smitha (29:55) i Shea Webera (39:21). Ducksi su do konca utakmice samo ublažili poraz golom Natea Thompsona.

"Igramo protiv jedne od najboljih momčadi Zapada i seriju smo počeli s dvije gostujuće pobjede. Mislim da moramo biti zadovoljni," kazao je Pekka Rinne koji je sakupio 27 obrana. Iduće dvije  utakmice igraju se u Nashvilleu i Predatorsi imaju priliku 'metlom' izboriti polufinale Zapada.

St. Louis Bluesi su na gostovanju pobijedili aktualne prvake Chicago Blackhawkse 3-2 i poveli u seriji na 2-1. Chicago je vodio 1-0 i 2-1, no to nije bilo dovoljno. Gosti su u posljednjih 20 minuta zabili dva gola i izborili pobjedu. Colton Parajko, Patrik Berglund i Jaden Schwartz bili su strijelci za Bluese, a Brent Seabrook i Artem Anisimov za Chicago. Četvrta utakmica je 19. travnja u United Centru.

Detroit je pobijedio Tampu Bay 2-0 smanjivši na 1-2. Oba gola Red Wingsi su zabili u drugoj trećini, a strijelci su bili Andreas Athanasiou i Henrik Zetterberg. Četvrta utakmica je u Detroitu 19. travnja.

REZULTATI:

Chicago Blackhawks - St. Louis Blues            2-3
(St. Louis vodi 2-1)

Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning         2-1
(Tampa Bay vodi 2-1)

New York Islanders - Florida Panthers           4-3 (produžetak)
(New York Islanders vodi 2-1)

Anaheim Ducks - Nashville Predators             2-3
(Nashville vodi 2-0)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.