NHL

Islandersi bolji od Flyersa, Capitalsi od Red Wingsa

Foto: Reuters/PIXSELL
Islandersi bolji od Flyersa, Capitalsi od Red Wingsa
09.12.2015.
u 11:12
Columbus Blue Jacketsi su sinoć ostali bez vratara, izgubili su vodstvo i na kraju i utakmicu. Vratar Sergej Bobrovsky je napustio igru zbog ozljede u zadnjoj trećini, a Alec Martinez je zabio gol 27 sekundi prije kraja produžetka
Pogledaj originalni članak

Kyle Okposo je zabio jedini gol u izvođenju kaznenih udaraca za pobjedu New York Islandersa od 4-3 nad Philadelphia Flyersima.

Frans Nielsen je zabio dva gola, Brock Nelson jedan za Islanderse (16-8-5), dok je vratar  Jaroslav Halak imao 43 obrane. Kod Flyersa strijelci u regularnom dijelu utakmice su bili Claude Giroux, Pierre-Edouard Bellemare i Ryan White, dok je Michal Neuvirth obranio 16 udaraca. 

Columbus Blue Jacketsi su sinoć ostali bez vratara, izgubili su vodstvo i na kraju i utakmicu. Vratar Sergej Bobrovsky je napustio igru zbog ozljede u zadnjoj trećini, a Alec Martinez je zabio gol 27 sekundi prije kraja produžetka za pobjedu Los Angeles Kingsa od 3-2 . Blue Jackets (11-16-2) su vodili sa 2-1 pet i pol minuta do kraj azadnje trećine kada je Bobrovsky morao napustiti led. Imao je do tada 33 obrane.
Scott Hartnell i Matt Calvert su bili strijelci za Columbus, dok su Jeff Carter i Christian Ehrhoff zabili svaki po gol za Los Angeles, a vratar Jonathan Quick je upisao 21 obranu.

I utakmica u Washingtonu je odlučena nakon izvođenja kaznenih udaraca. Washington Capitalsi su pobijedili Detroit Red Wingse sa 3-2. Aleksej Ovečkin je zabio izjednačujući gol iskoristivši igrača više.  T.J. Oshie i Jevgenij Kuznjecom su bili efikasni u izvođenju kaznenih udaraca. i Capitalsi su se popeli na prvo mjesto Metropolitanske divizije. Golove za Detroit zabili su Justin Williams, Henrik Zetterberg i Tomas Jurco, a vratar  Braden Holtby je obranio 21 udarac prema svojim vratima.

Gol Nazema Kadrija u izvođenju kaznenih udaraca donio je pobjedu od 3-2 Toronto Maple Leafsima nad New Jersey Devilsima. Efikasni su u izvođenju kaznenih udaraca bili i Tyler Bozak za Toronto te Mike Cammalleri za  New Jersey.

REZULTATI:

Philadelphia Flyers - New York Islanders    3-4 (kazneni udarci)
Columbus Blue Jackets - Los Angeles Kings   2-3 (produžetak)
Washington Capitals - Detroit Red Wings     3-2 (kazneni udarci)
Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils     3-2 (kazneni udarci)
Florida Panthers - Ottawa Senators          2-4
St. Louis Blues - Arizona Coyotes           4-1
Chicago Blackhawks - Nashville Predators    4-1
Dallas Stars - Carolina Hurricanes          6-5
Calgary Flames - San Jose Sharks            4-2

>> Njujorški derbi završio tijesnom pobjedom Islandersa

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.