Talijanska liga

Fiorentina u golijadi pobijedila Inter, pogledajte Perišićev pogodak!

Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Perišić
22.04.2017.
u 22:49
Antonio Candreva sjajno je pronašao Perišića koji je mirno zakucao u mrežu domaće momčadi
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić zabio je pogodak za Inter u susretu 33. kola talijanske lige. Gledatelji u Firenci vidjeli su čak devet pogodaka u utakmici u kojoj je Fiorentina pobijedila Inter sa 5:4.

Hrvatski reprezentativac u 29. minuti bio je strijelac izjednačujućeg pogotka za 1:1. Antonio Candreva sjajno je pronašao Perišića koji je mirno zakucao u mrežu domaće momčadi.


Ivan Perisic Goal HD - Fiorentina 1-1 Inter... by Goal-Free-Kick

U 23. minuti Fiorentina je povela pogotkom Matiasa Vecine nakon lijepe asistencije našeg Hrvoja Milića. Gosti su poveli u 34. minuti, a strijelac je bio Mauro Icardi.

Početkom drugog poluvremena Fiorentina je imala priliku izjednačiti iz jedanaesterca. U 52. minuti Federico Bernardeschi nije uspio prevariti Interova vratara Samira Handanovića.

Domaćin je nešto kasnije u samo dvije minute okrenuo rezultat. Prvo je u 62. minuti Davide Astori zabio za izjednačenje, a za rezultatski preokret i vodstvo od 3:2 pogodio je Matias Vecino.

Khouma Babacar je s dva pogotka (70. i 79. minuta) povisio vodstvo Fiorentine (5:2). 

Golijadu u Firenci nastavio je Mauro Icardi. U 82. minuti je nakon Perišićeve asistencije smanjio na 5:3, a u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio je i treći pogodak na utakmici (5:4).

Od prve minute u domaćem sastavu uz Milića igra i Milan Badelj, dok je za Inter Marcelo Brozović u igru ušao u 76. minuti.

U utakmici koja je igrana ranije Atalanta je pobijedila Bolognu sa 3:2.

>>Chelsea slavio protiv Tottenhama i plasirao se u finale FA kupa

Rezultati by SofaScore
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IN
Inoha
02:25 23.04.2017.

Milic dobar skoro kao Pivaric ha ha